Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Muhteşem Yüzyıl Son Bölüm "Var Git Ölüm"Sözleri"

Muhteşem Yüzyıl Son Bölüm "Var Git Ölüm"Sözleri"
0
65

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Muhteşem Asır Son Birim Var Git ÖlümSözleri müthiş yüzyıl son bölümde çalan şarkı, harikulade yüzyılda vefat var git sözleri, vefat var git kim söylüyor Ekranların ilgiyle izlenen sevilen dizisi Mükemmel Asır finali için bundan böyle geri sayım başladı Dizinin 4 Haziran 2019 tarihin de oynanan son bölümün de kardeş ve yeğen katili olan şehzade Selim kardeşi Beyazıd ve 4 yeğenini boğdurarak öldürttü Son sahneler de devreye bir müzik girdi ve sözleri de oldukça duygusaldı Birçok kişinin merak ettiği Var Git Vefatisimli parçanın sözleri Karacaoğlan'a ait Parçayı kim söylüyor diye merak edenler ve parçanın sözlerini arayanlar için gereken bilgileri paylaşıyoruz 32133 32133 muhtesemyuzyilsonbolumvargitolumsozleri5c5813ae5ad85muhtesemyuzyilsonbolumvargitolumsozleri5c5813ae5ad85 288 630 muhtesemyuzyiljpg32133 Muhteşem Yüzyıl Son Bölüm Var Git ÖlümSözleri muhtesemyuzyiljpg32133 Muhteşem Yüzyıl Son Bölüm Var Git ÖlümSözleri Muhteşem Yüzyıl’ın 4 Haziran Çarşamba yayınlanan 138 bölümünde Kanuni Sultan Süleyman sahnesinde çalan türkü sözleri Karacaoğlan’a aittir Aytekin Ataş’ın söylediği türkü Muhteşem Asır’a son bölümde damga vurdu Musa Eroğlu’nun da daha önce seslendirdiği türkü daha önce de bir fazla dizide kullanılmıştı Var Git Ölüm türküsü sözleri… Ölüm ardıma düşüp de yorulma Var git vefat bir vakit da gene gel Akıbet alırsın komazsın beni Var git ölüm bir zaman da gene gel Şöyle bir vakitler yiyip içerken Yiyip içip yaylalarda gezerken Yine mi geldin ben senden kaçarken Var git ölüm bir zaman yine gel Çıkıp boz kurtlayın ulaşamadım Yalan dünya sana çıkışamadım Eşimle dostumla buluşamadım Var git ölüm bir süre da gene gel Karac’erkek çocuk der ki derdim öyle beter Bahçede bülbüller şakıyıp öter Anayı atayı dün aldın yeter Var git vefat bir süre yine gel Şair Karacaoğlan  

858,505Konular
982,713Mesajlar
33,055Kullanıcılar
MustafaincbySon üye
Üst Alt