muhteşem gala gecesi Mahsun Kırmızıgül'ün yönettiği filimde ağız tadında izleyende hoş duygu ve güşünceler burakan bi gala yapıldı herkes filimden çok memnun GÜNEŞİ GÖRDÜM FİLMİNİN GALASI! 1548633003 1548633003 muhtesemgalagecesi5c4e43b41064emuhtesemgalagecesi5c4e43b41064e http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabergunes12mart&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg MAHSUN KIRMIZIGÜL'ÜN YAZIP YÖNETTİĞİ GÜNEŞİ GÖRDÜM FİLMİNİN İSTANBUL'DA YAPILAN GALA GECCESİNDEN SONRADAN ANKARA GALASINA DA ILGI ÇOK BÜYÜKTÜ Spiart Medya’nın başarılı organizasyonu ile Panora Alışveriş Merkezi içindeki Cinebonus Sinemaların’da yapılan galaya devlet protokolünden de katılım yoğundu Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, İç işleri Bakanı Prof Dr Beşir Atalay, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, AK Parti Genel Baskan Yardımcısı Abdülkadir Aksu, Yök Başkanı Prof Dr Yusuf Ziya Özcan, DTP Milletvekili Sırrı Sakık, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Reha Denemeç, Güvenlik Genel Müdürü Oğuz Kaan Köksal, Telif Hakları Sinema Genel Müdürü Abdurahman Çelik, ATO Başkanı Sinan Aygün, TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala ve birçok milletvekilin ve müsteşarların katıldığı galada 1250 birey 12 salonun tamamını doldurdu Filmin sonunda Ertuğrul Günay ve Cemil Çiçek gözyaşlarına baskın olamadılar Filmin oyuncularından Mahsun Kırmızıgül, Hande Subaşı, Altan Erkekli, Erol Demiröz, Murat Ünalmış, Yiğit Özşener, Cemal Toptaş, Macit Sonkan, Galibiyet Ergin, Şerif Sezer, Yıldız Kültür ve Cihat Tamer’in katıldığı galada filmin sonunda tüm davetliler filmi gözyaşları içinde ayakta alkışladılar Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Baikanı Deniz Baykal, Bakan Egemen Bağış, Bakan Veysel Eroğlu, Bakan Nimet Çubukçu, Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, Ulusal Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Egzersiz ve Sosyal Emniyet Bakanı Faruk Çelik, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok da galaya gönderdikleri telgraflar ile yönetmen Kırmızıgül’ü kutladılar Korsana yoğun önlem! sırası gelmişken 12 Mart ’ta tüm Türkiye’de 350 kopya ile 750 salonda vizyona giren Güneşi Gördüm’ün korsan kopyasının çıkmaması için yapımcı Murat Tokat yoğun önlem aldıklarını belirtti Her film kopyasında ayrı ayrı altışar dar kodlar bulunduğunu söyleyen Tokat, bu nedenle korsan çekimlerin hangi sinemadan çekildiğini kolaylıkla saptama edebileceklerini ifade etti Tokat, ‘Korsan çekimin yapıldığı tespit edilen sinemaya ağır yaptırımlar uygulanabilecek Bu yüzden her sinemanın kendi önlemini alması gerekiyor Filmin yönetmeni Kırmızıgül ile saptama edilen sinemayı basına da açıklayacağız’ diyerek bu konudaki kararlılıklarının altını çizdi