Müdürler vekil oldu 113 İlköğretim okulu müdürü yapılan idareci değişikliği ile Danıştay kararı ile vekil oldu Milli Eğitim Bakanlığı’nın yeni öğretim yılı öncesi Kocaeli’deki 113 ilköğretim okulu ile liselerde yaptığı idareci değişikliği ile aseleten atama yaptığı müdürler, yapılan itirazlar üstüne Danıştay kararı üstüne delege durumuna düştü Ulusal Eğitim Bakanlığı’nın yaptığı mektep müdürü atamalarının arkasından, görevinden alınan eski müdürler Danıştay’a başvurmuştu Arasında 18 Anadolu Lisesi’nin de bulunduğu 113 ilköğretim okulu ve lisenin müdürü, bakanlık talimatı ve Kocaeli Valiliği’nin tebligatıyla görevlerine başlamasına rağmen, eski müdürler ile sendikalar atamaların ‘Liyakat, bildiri, imtihan ve başarı kriterleri dikkate alınmadan’ yapıldığı gerekçesiyle Danıştay’a başvurdu EğitimSen Sendikası’nın ‘Yönetmeliğin durdurulması’ istemiyle yaptığı başvuruyu inceleyen Danıştay da başvuruyu haklı bularak yörütmeyi durdurunca, asaleten ataması yapılan müdürler temsilci durumuna düştü Kocaeli Valisi Gökhan Sözer de gelişmeleri doğrularken, ataması yapılan ve vekil durumuna düşen müdürlerin, eğitimin aksamaması için yeni düzenleme yapılana kadar delege olarak görevlerini sürdüreceklerini söyledi DHA
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.