Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

MSNde depremi yasamak

MSNde depremi yasamak
0
57

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
MSNde depremi yasamak sallanıyoruz! * evet halaa sallanıyoruz!! * evet oha la halaa sallanıyruz!!! Aşağıdaki ileti bütün alıcılara teslim edilemedi oha la hala sallanıyoruz!!! god size bir titreme yolladı noooluyo salandık * evet bu kafadan bi 47 vardır oha la yok o kadar taş çatlasın 37 * değil değil iyi salladı 63 bu sende iyi salladın bak şu anda * sallanıyoruz galiba evet gene sallanıyruz 1oruç yakalamak 2hacca gitmek * durdu galiba ben çıktım cm oynıcam Sallanıyoruz +Haa Yer Sarsıntısı oluyor la +Geçmiş olsun,az önceki smileyi her tarafta yollasana kaydedicem onu Allah belanı verecek senin +Sallandın mı? Sallanıyorum +Ben deNe yapsak? Arkamıza yaslanıp,sandalyeye sımsıkı tutunabiliriz +TamamHadi 1,2,3 +Zelzele oluyor FarkındayımKorkuyorum +Ben kendimi çevrimdışı göstericemBuralardayım lakin La kitaplık üstüme doğru geliyor +Kenara çekil o süre Hadi ben kaçtım +vayy dostum bu msn nin yeni sürümü mü? ne açıdan? +attığın titreşimi hissediyorum! yaa ne demessin 47 salladı oraları de mi? +La deprem oluyoo Mübalağa la daha alçak tarafı bi titreşim attık sallandık mı? +sallandık dur ben sana sarkı göndereyim gönderiliyor ankaralı namık salla salla salla titret esasforumcom  

858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt