Msn plus ne dinliyorum özelliği göster msn plus ne dinliyorum Messenger Ne Dinliyorum Bilgisayarınızda dinlediğiniz şarkıyı, msn listenizde ancak arkadaşlarınız da görsün istiyorsanız yani kısacası msn plus ne dinliyorum özelliği istiyorsanız size yapmanız gerekenleri sıralıyor ve msn plus ne dinliyorum göster özelliği indirmek için ilgili linki veriyoruz Melek'lermsnplusnedinliyorumozelligigoster5c582b95d9f63alt 1549282193 1549282193 msnplusnedinliyorumozelligigoster5c582b9613ebdmsnplusnedinliyorumozelligigoster5c582b9613ebdmsnplusnedinliyorumozelligigoster5c582b9613ebd MSN Messenger ve Live Messenger ile konuşurken karşıdaki şahısların Winamp programında ne dinlediğinizi görmesini ister misiniz? Windows Live Messenger Ne Dinliyorum (Now Playing) ile MSN Messenger 75 sürümü ve yeni Windows Live Messenger için Ne Dinliyorum Özelliğini aktifleştirebilirsiniz Messenger Plus Ne Dinliyorum özelliği için tıklayın
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.