Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

MSN durumu ve anlamlari

MSN durumu ve anlamlari
0
64

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
MSN durumu ve anlamlari msn koşul yazıları Yazılan Koşul: Çevrimiçi… Anlamı: Aylak aylak oturuyorum laf atan olursa sabaha dek geyik muhabbeti yaparım… Hatta dur ben sana bulaşayım… … Yazılan Koşul: Meşgul… Anlamı: Yaptığım bir şey değil da; şu anda çevrimiçi olanlarla konuşmak istemiyorum… Manâlı biri gelirse ben ona yazarım… … Yazılan Koşul: Anında dönecek… Anlamı: Fiilen buradayım fakat yazmasını istemediğim biri var… O yazarsa diye burda değil süsü veriyorum… … Yazılan Durum: Dışarda… Anlamı: “Ders çalışıyorum diyeceğim yalan olacak… Fiilen çalışmam da lazım… Sen yaz da cevap verip vermeyeceğime bakarız… … Yazılan Koşul: Telefonda… Anlamı: Yukarıdaki durumların hepsini kullandım bunu hiç kullanmadım… Sırf ilginçlik olsun diye yazdım yani… … Yazılan Koşul: Öğle yemeğinde… Anlamı: Sahiden uykuya geçiyorum fakat önemli birinden haber bekliyorum… Kapalı görüp yazmaktan vazgeçmesin diye… … Yazılan Şart: Çevrimdışı… Anlamı: Her gün 1 saat bilgisayarda kalmama müsade veriyorlar… Kpattım… Babam ikide bir gelip teftiş ediyor… forumimajcom ​  

858,505Konular
982,700Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt