Msn Discovery Hakkında Sıkça Sorulan Sorular Sponsor program yüklenmeli mi? Sponsor programı yüklemenizi tavsiye etmiyoruz Her ne değin üretici kendine bundan kazanç sağlasa da spyware bulunduruyor içerisindeKurulum aşamasında sponspor programı yüklemek isteyip istemediğinizi soruyor Yüklemeden de MessengerDiscovery'nin tüm özelliklerinden faydalanabilirsiniz Options menüsü faizsiz(gri) halde, tıklayıp ayarlarımı yapamıyorum Sorun nedir? MSN Messenger'a oturum açmadığınızda ya da MessengerDiscovery onu az önce kendisiyle ahenkli hale getirmediğinde bu durum ortaya çıkar Oturumunuzu kapatıp baştan açmayı deneyin ya da MessengerDiscovery'i kaldırmadan yeniden kurun Bu ayarları sıfırlayacaktır Ayrıca Messenger'ınızdan herhangi birisiyle görüşürken o hitabe pencersinden !options komunutu girerek de Options menüsüne ulaşabilirsiniz Firewall'um MessengerDiscovery'nin internet'e bağlı olmak istemesi konusunda beni uyarıyor? MessengerDiscovery herhangi bir güvenlik açığına niçin olmaz Firewall'a MessengerDiscovery bağlantısı için izin vermeniz gerekiyor Müsade vermemeniz, programın çalışmamasıyla benzer anlamlıdırSPAN MessengerDiscovery öteki eklentilerle çakışır mı? Mesela Messenger Plus! Hayır, herhangi bir soruna neden olmaz Hatta Plus! ve StuffPlugNG ile birlikte kullanmanızı tavsiye ediyoruz Messenger'a zaten proxy ile bağlanıyorum!!! Ne yazık ama MessengerDiscovery sizde çalışmayacaktır Lütfen kurmayınız