Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Msn de deprem oluyormuş...

Msn de deprem oluyormuş...
0
54

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Msn de yer sarsıntısı oluyormuş sallanıyoruz! * evet halaa sallanıyoruz!! * evet oha nan halaa sallanıyruz!!! Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi oha nan hala sallanıyoruz!!! salandık * evet bu kafadan bi 47 vardır oha nan değil okadar taş çatlasın 37 * yok yok iyi salladı 63 bu sende iyi salladın bak acilen +Sallanıyoruz Haa +Yer Sarsıntısı oluyor nan Geçmiş olsun,az önceki smileyi baştan yollasana kaydedicem onu +Allah belanı versin Fuat +Sallandın mı? Sallanıyorum +Ben deNe yapsak? Arkamıza yaslanıp,sandalyeye sıkıca tutunabiliriz +TamamHadi 1,2,3 +Zelzele oluyor FarkındayımKorkuyorum +Ben kendimi çevrimdışı göstericemBuralardayım fakat Nan kitaplık üstüme dürüst geliyor +Kenara çekil o zaman Hadi ben kaçtım +vayy dostum bu msn nin yeni sürümü mü? ne açıdan? +attığın titreşimi hissediyorum! yaa ne demessin 47 salladı oraları demi? nan yer sarsıntısı oluyoo Mübalağa nan daha aşağı tarafı bi titreşim attık sallandık mı? +sallandık dur ben sana sarkı göndereyim gönderiliyor ankaralı namık salla salla salla titret  

858,505Konular
982,659Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt