Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

MS-7255(v2.X) Anakart PCIE slot girişi (Ekran Kartı) ???

MS-7255(v2.X) Anakart PCIE slot girişi (Ekran Kartı) ???
0
101

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar elimde MSI MS 7255 Bir anakart var Bu bilgisayara ekran kartı almak istiyorum ama hangi ekrankartı modelleri uyumlu bilmiyorum ???

Anakart kitapında yazan bilgi

''
PCI (Peripheral Component Interconnect) Express Slots
PCI Express architecture provides a high performance IO infrastructure for DesktopPlatforms with transfer rates starting at 25 Giga transfers per second over a PCIExpress x1 lane for Gigabit Ethernet, TV Tuners, 1394 controllers, and general purpose IO Also, desktop platforms with PCI Express Architecture will be designed todeliver highest performance in video, graphics, multimedia and other sophisticatedapplications Moreover, PCI Express architecture provides a high performance graphicsinfrastructure for Desktop Platforms doubling the capability of existing AGP 8x designs with transfer rates of 40 GBs over a PCI Express x16 lane for graphicscontrollers, while PCI Express x1 supports transfer rate of 250 MBs
''

x16 ve x1 sahip soketleri var

Ve ram yuvaları DDR2

Bu anakarta hangi (güncel) Ekran kartını önerirsiniz ve
GDDR GDDR2 GDDR3 GDDR5
DDR2
DDR3
hangisi uyar ?
Teşekkürler

Similar threads

Merhaba arkadaşlar Win XP de sorunsuz çalışan oyun şimdi sorun var, zotac firmasına şöyle bir mesaj attım fotoları ile birlikte garanti süresi bitti diye ilgilenmediler gtx 560 ekran kartımı win xp de kullanıyordum win 81 kurduktan sonra sorunlar başladı vermiş olduğunuz orjinal cd dahil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Merhaba arkadaşlar Win XP de sorunsuz çalışan oyun şimdi sorun var, zotac firmasına şöyle bir mesaj attım fotoları ile birlikte garanti süresi bitti diye ilgilenmediler gtx 560 ekran kartımı win xp de kullanıyordum win 81 kurduktan sonra sorunlar başladı vermiş olduğunuz orjinal cd dahil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
anakartım başlıkta yazılı anakarttırben yeni bir dvd writer alıcamfakat dvd writer philips spd2514bm sata uyumlu bir cd writer diyoracaba anakartım sata uyumlu mudur bunu nasıl öğrenebilirimlütfenn yardım edin CPU • Supports Socket A (Socket 462) for AMD® Athlon™ XP Athlon™Duron™ processor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Ekran kartlarının ozellikleri nelerdir, ekran kartları ve ozellikleri GeForce 7 Serisi Kartlar NVIDIA GeForce 7300 LE 256 MB DDR bellek (sistem belleği kullanılarak 512Mb) 500540 MHz CekirdekBellek hızları 64bit bellek arayuzu 4 Piksel veri hattı NVIDIA CineFX 40 NVIDIA®...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Öncelik olarak oyun manyakları anakart tercih ederken doğal ki soket armonisine dikkat etmesi gerekli. AM4 platformuna yahut vesair AMD soketlerine entegrasyonlu olmayan işlemcileri alıp, yuvaya oturtmak isteyen çok vaka ile karşılaştık. Her ne kadar bilen şahsa olağan de gelse, ne yazık ki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
858,519Konular
981,175Mesajlar
31,042Kullanıcılar
ompaqSon üye
Üst Alt