Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mozilla'nın İşletim Sistemi Nedir

Mozilla'nın İşletim Sistemi Nedir
0
127

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Firefox işletim sistemi

Mozilla cep telefonları için yeni bir işletim sistemi geliştireceğini duyurmuştu ve dün yaptığı basın toplantısında işletim sisteminin resmi adının Firefox OSolacağını duyurdu Firefox OS'lu birincil cep telefonları, 2019'ün başlarında Brezilya'da piyasaya sürülecek

*

Similar threads

Firefox işletim sistemi Mozilla cep telefonları icin yeni bir işletim sistemi geliştireceğini duyurmuştu ve dun yaptığı basın toplantısında işletim sisteminin resmi adının Firefox OSolacağını duyurdu Firefox OS'lu ilk cep telefonları, 2019'un başlarında Brezilya'da piyasaya surulecek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Mozilla firefox işletim sistemi çıkış tarihi Mozilla, zeki cep telefonları için geliştirdiği Firefox adlı işletim sistemini resmi olarak duyurdu Yeni işletim sisteminin 2019 yılının birincil aylarında hizmete sunulması bekleniyor Yeni işletim sistemi, ''HTML5'' teknolojisini destekleyecek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Mozilla firefox işletim sistemi cıkış tarihi Mozilla, akıllı cep telefonları icin geliştirdiği Firefox adlı işletim sistemini resmen duyurdu Yeni işletim sisteminin 2019 yılının ilk aylarında hizmete sunulması bekleniyor Yeni işletim sistemi, ''HTML5'' teknolojisini destekleyecek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Her yeni akıllı cep modeli yeni işletim sistemleriyle gelirken, bu cep adeta geçmişe dönüşyapıyor http:img43**************img438272zxff BlackBerry yeni telefonu 9720'yi duyurdu Ancak telefon yeniliklerinden öte, eskiliğinden dolayı merak uyandırdı BlackBerry, yeni telefonda eski...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Her yeni akıllı cep modeli yeni işletim sistemleriyle gelirken, bu cep adeta geçmişe dönüşyapıyor http:img43**************img438272zxff BlackBerry yeni telefonu 9720'yi duyurdu Ancak telefon yeniliklerinden öte, eskiliğinden dolayı merak uyandırdı BlackBerry, yeni telefonda eski...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
858,505Konular
982,656Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt