iltasyazilim
FD Üye
Mozaik Tadında Parfe Pasta Tarifi İçin Malzemeler
*1 paket petibor bisküvi
*2 paket sade krem şanti
*1 su bardağı süt
*1 şeftali
*1 çay bardağı kuru meyve
*1 kahve fincanı damla çikolata
*2 çorba kaşığı antep fıstığı
*4 adet çilek
Mozaik Tadında Parfe Pasta Tarifi Yapılışı Çok pratik bir tarif daha içinde meyve şekeri olması çok yakıştı denemenizi tavsiye ederim,*önce krem şanti ve süt iyice çırpılır ,içine çilek ve şeftali minik minik doğranır,diğer malzemeler eklenip en son bisküvi lokmalık kırılıp son kez karıştırılır ,streç filme istenilen büyüklükte sarılıp(ben lokmalik olacak şekilde iki rulo elde ettim) buzdolabının üst kısmında bir gece bekletilir, ertesi gün dilimlenir ve erimeden servis edilir
*1 paket petibor bisküvi
*2 paket sade krem şanti
*1 su bardağı süt
*1 şeftali
*1 çay bardağı kuru meyve
*1 kahve fincanı damla çikolata
*2 çorba kaşığı antep fıstığı
*4 adet çilek
Mozaik Tadında Parfe Pasta Tarifi Yapılışı Çok pratik bir tarif daha içinde meyve şekeri olması çok yakıştı denemenizi tavsiye ederim,*önce krem şanti ve süt iyice çırpılır ,içine çilek ve şeftali minik minik doğranır,diğer malzemeler eklenip en son bisküvi lokmalık kırılıp son kez karıştırılır ,streç filme istenilen büyüklükte sarılıp(ben lokmalik olacak şekilde iki rulo elde ettim) buzdolabının üst kısmında bir gece bekletilir, ertesi gün dilimlenir ve erimeden servis edilir
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.