Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Mozaik pasta nasıl yapılır resimli

Mozaik pasta nasıl yapılır resimli
0
192

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Mozaik pasta nasıl yapılır resimli Mozaik pasta tarifi

Mozaik pasta Malzemeler:

1 paket petibor biskuvi 200 gr ( ben cifte kavrulmuş kullandım)
1 su bardağından 1 parmak eksik tereyağı
yarım su bardağı dovulmuş fındık yada ceviz
1 su bardağından 1 parmak eksik kakao (50 gr)
14 su bardağı sut
1 yumurta
1 su bardağı toz şeker

Uzeri icin;

80 gr bitter cikolata
1 corba kaşığı tereyağı

Mozaik Pasta Tarifi:

Tereyağı ve şekeri tencereye alın Ustune yumurtayı kırın Kakaoyu ve sutu de ekleyip karıştırın Cok kısk ateşte 3 dakika karıştırarak pişirin

Biskuvileri kırın Karışımı ocaktan alıp biskuvilerin ustune dokun Fındığı ilave edip karıştırın Yağlı kağıdın ustune dokup elinizle ucgen şekil verin dondurucu da soğutun

Donduktan sonra bitter cikolatayı minik parcalara bolun tereyağıyla benmari usulu eritin ( Cikolata parcaları ve tereyağını bir kaba alın Kabı sıcak su dolu bir kabın icine oturtun ve erimesini sağlayın) Mozaik pastanın ustune surun isterseniz catalla şekil verin Dilimleyerek servis edin

Afiyet olsun

Similar threads

Mozaik pasta nasıl yapılır resimli Mozaik pasta tarifi Mozaik pasta Malzemeler: 1 paket petibör bisküvi 200 gr ( ben çifte kavrulmuş kullandım) 1 su bardağından 1 parmak yetersiz tereyağı yarım su bardağı dövülmüş fındık yada ceviz 1 su bardağından 1 parmak eksik kakao (50 gr) 14 su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Malzemeler: 1 paket petibör bisküvi 200 gr ( çifte kavrulmuş tercih edilebilir) 1 su bardağından 1 parmak eksik tereyağı Yarım su bardağı dövülmüş fındık yada ceviz 1 su bardağından 1 parmak eksik kakao (50 gr) 14 su bardağı süt 1 yumurta 1 su bardağı toz şeker Üzeri için; 80 gr bitter...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Krem Şantili Mozaik Pasta Tarifi Krem Şantili Mozaik Pasta Tarifi Resimli Krem Şantili Mozaik Pasta Gerekli Malzemeler 1 kutu krem şanti 1 bardak sut 4 kaşık pudra şekeri Cikolata 1 paket kakaolu biskuvi 200 gr ceviz ici veya fındık kırığı Sos İcin gerekenler 1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Suslu Mozaik Pasta Tarifi İcin Malzemeler *1, 5 paket petibor biskuvi *3 kaşık eritilmiş margarin *1 su bardağı sut *5 kaşık şeker *3 kaşık kakao *Yarım su bardağı damla cikolata *Yarım su bardağı iri cekilmiş ceviz *Yarım su bardağı hindistan cevizi Uzeri icin : *Hindistan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Mozaik Pasta Tarifi İçin Malzemeler 200 gram petibör bisküvi200 ml süt4 yemek kaşığı şeker50 gram (2 yemek kaşığı) tereyağ50 gram kakao80 gram bitter çikolata150 gram sütlü çikolata Mozaik Pasta Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Petibör bisküviyi çok ezmiyecek şekilde kırın (4...
Cevaplar
0
Görüntüleme
26
858,500Konular
982,385Mesajlar
32,977Kullanıcılar
spineless81Son üye
Üst Alt