Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mozaik Pasta Kremalı Efsana

Mozaik Pasta Kremalı Efsana
0
55

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
mozaik-pasta-kremali-efsana.jpg

Mozaik Pasta Kremalı Efsana Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 paket petibör bisküvi (Sade yada kakaolu)
  • Yarım paket tereyağ yada margarin
  • 2 yemek kaşığı kakao
  • 1.5 su bardağı süt
  • Yarım çay bardağı damla çikolata
Muhallebisi için;
  • 5 su bardağı süt
  • 3 yemek kaşığı un
  • 3 yemek kaşığı buğday nişastası
  • 1.5 su bardağı şeker
  • 2 paket vanilya
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • 1 paket kremşanti
Üzeri için;
  • Meyve jölesi yada çikolata sosu ben portakallı meye jölesi yaptım
  • 2 su bardağı portakal
  • 1 yemek kaşığı limon suyu
  • 1 yemek kaşığı nişasta
  • 2 yemek kaşığı şeker

Mozaik Pasta Kremalı Efsana Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Ben kakaolu 2 paket petibör bisküvi bir kaba ne çok ufak ne çok büyük ufaladım yarım paket tereyağı, 1 bardak süt ile ocakta erittim.
  2. Ocaktan aldıktan sonra yarım bardak sütü de ekledim. 2 yemek kaşığı kakaoyu ekleyip bisküvilerin üzerine döküp yavaşça karıştıralım, bisküviler kırılmasın dikkat edelim.
  3. Sonra damla çikolataları da katıp hepsini güzelce karıştıralım karıştırılan bisküvileri kare borcuma yayalım bastırarak.
  4. Başka bir tencereye muhallebi için 5 bardak süt 3 yemek kaşığı nişasta 3 yemek kaşığı un 1. 5 su bardağı şekeri katıp ocakta pişirelim.
  5. Muhallebi yoğunlaşıp kaynayınca ocağı kapatalım ve 1 yemek kaşığı tereyağ ve 2 paket vanilyayı ekleyelim biraz soğuklandıktan sonra 1 paket toz krem şantiye döküp güzelce çırpalım.
  6. Daha sonra bisküvilerin üzerine güzelce yayalım en son olarak meyve jölesi içim bir tencereye 2 bardak portakallıyı 1 yemek kaşığı nişasta 2 yemek kaşığı şeker 1 yemek kaşığı limon suyunu koyup, yoğunlaşana kadar pişirelim.
  7. Piştikten sonra pütürlü olmaması için ben bir kaba süzgeç ile süzdüm biraz soğuklanınca kremanın üzerine döktüm dışarıda ılınınca 1 gece buzdolabında beklesin sonra servise hazır afiyet olsun ????.
Mozaik Pasta Kremalı Efsana Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Kahve Kremalı Mozaik Pasta Tanımı İçin Malzemeler Alt tabanı için 2 paket petibör bisküvi1 paket çikolata sosu2,5 su bardağı süt Kreması için 3 su bardağı süt2 tepeleme yemek kaşığı nişasta1 tepeleme yemek kaşığı un1 yumurta sarısı1 paket krem şanti1 paket fındıklı kahve Üzeri için Kakao...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Kremalı Mozaik Pasta (Çok Pratik) Tanımı İçin Materyaller 2 paket petibör bisküvi3 yemek kaşığı kakao125 gram eritilmiş margarin yahut tereyağı1 çay bardağı süt1 küçük kase iri kıyılmış ceviz Kreması için: 2 paket krem şantiYarım su bardağından biraz fazla süt Ganaj: 200 ml sıvı krema100 gram...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Kremalı Mozaik Pasta (Lezzetine Bayılacaksınız) Tarifi İçin Malzemeler 2,5-3 paket petibör bisküvi2 yemek kaşığı tereyağı1,5 su bardağı süt2 yemek kaşığı şeker3 yemek kaşığı kakao Kreması için; 3 su bardağı süt1 çay bardağı şeker2 dolu yemek kaşığı nişasta1 dolu yemek kaşığı un1 adet yumurta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Kremalı Mozaik Pasta Tanımı İçin Gereçler 3-4 paket petibör bisküvi Kreması İçin 2 su bardağı süt1 çay bardağı şeker1 yemek kaşığı un1 yemek kaşığı nişasta1 paket vanilya1 tatlı kaşığı tereyağı1 paket kremşanti Çikolata Sos İçin 4 su bardağı süt1 su bardağı şeker1 yemek kaşığı nişasta3 yemek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Petibör Bisküvili Mozaik Pasta Tanımı İçin Malzemeler 1 paket bebe bisküvisi2 su bardağı nesquik2 paket petibör bisküvi2 yemek kaşığı kakao1.5 su bardağı süt1 paket margarin1 yemek kaşığı tereyağı Muhallebisi için; 1 litre süt (yani 5 su bardağı)3 yemek kaşığı un3 yemek kaşığı nişasta1 su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
858,505Konular
982,692Mesajlar
33,052Kullanıcılar
orxanSon üye
Üst Alt