Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mor Soğan Turşusu

Mor Soğan Turşusu
0
40

dadaş

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,091
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
46
F-D Coin
70
mor-sogan-tursusu.jpg

Mor Soğan Turşusu Tanımı İçin Gereçler

  • Mor soğan (Miktarı 1 litrelik kavanozu dolduracak kadar)
  • 1 çorba kaşığı kaya tuzu
  • 1 tatlı kaşığı toz şeker
  • 1 çay bardağı sirke (Ben üzüm sirkesi kullandım siz elmada kullanabilirsiniz konutunuzda hangisi mevcutsa)
  • Kaynar su

Mor Soğan Turşusu Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Soğanlarımızı yuvarlak doğrayıp kavanozumuza dolduralım.
  2. Üzerine tuz ve şekeri ekleyelim.
  3. Onun üzerine de kaynar suyumuzu ekleyelim.
  4. Kavanozun kapağını kapatıp karşıt çevirip soğumaya bırakalım.
  5. Soğuyunca buzdolabına koyalım 1 hafta sonra turşumuz hazır. Afiyet olsun!….
Mor Soğan Turşusu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,791Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt