Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mor Soğan Turşusu (Aynı Günde Tüketmelik)

Mor Soğan Turşusu (Aynı Günde Tüketmelik)
0
40

teknoloji

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,248
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
83
mor-sogan-tususu-ayni-gunde-tuketmelik.jpg

Mor Soğan Turşusu (Aynı Günde Tüketmelik) Tarifi İçin Malzemeler

  • 5 adet mor soğan
  • 1 çay bardağı elma sirkesi
  • 1 yemek kaşığı iri tuz
  • 1 tatlı kaşığı şeker
  • 1 tatlı kaşığı sumak
  • 1 defne yaprağı
  • Baharatlar damak zevkinize göre değişebilir
  • 1 lt lik kavanoz
  • Kaynar su

Mor Soğan Turşusu (Aynı Günde Tüketmelik) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Soğanları temizleyelim.
  2. Çok ince olmayacak şekilde piyazlık doğrayalım.
  3. Kaynamış bir bardak suya tuzu şekeri koyup eritelim.
  4. Soğanları kavanoza yerleştirelim.
  5. Defne yaprağını sirkeyi ve eritilmiş tuzlu suyu koyup kapağını kapatalım.
  6. Gerekirse üzerini kaynar su ile tamamlayalım.
  7. Bir gün bu şekilde tezgah üzerinde bekletelim.
  8. Aynı gün içinde tüketenlerde var.Ben garanti olsun diye bir gece bekletmeyi tercih ediyorum.
  9. Kavanozdaki kalan suyunu da şifa niyetine içiyorum:) Afiyet olsun.
Mor Soğan Turşusu (Aynı Günde Tüketmelik) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt