Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mor Lahana Turşusu Tarifim

Hoş geldin! Nako7 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Mor Lahana Turşusu Tarifim

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Mor Lahana Turşusu Tarifim İçin Malzemeler

*Miktarı isteye bağlı;
*Lahana
*Havuç
*Pancar
*Sarımsak
*Maydanoz

Mor Lahana Turşusu Tarifim Yapılışı Ben mor lahana turşusunu böyle yaparım ve deneyen her kesin güzel yorumlarını aldım her zaman
İlk önce lahanayı küçük doğrarım Havuç ve pancarın bir kısmını rendelerim bir kısmını küçücük doğrarım Hepsini geniş bir kapta tuzla bir kaç dakika ovuyorum ellerimle 1 saat kalmalı Bir saatten sonra sıkı sıkı balonlara yerleştiriyorum Bu zaman içerisine sarımsak ve maydanozda yerleştiriyorum Balonun başından 2 parmak aşağıya kadar su ilave edip ağzını bağlıyorum Geniş bir kabın içerinde balonları 1 hafta saklıyorum Çünkü bu bir haftada lahananın suyu balonlardan biraz taşmaya başlar Bir haftanın tamamında hazır olur Sonra eyer suyu az kalmışsa birazda su ilave ede biliriz Ve istediğimiz zaman yiye biliriz

858,505Konular
982,809Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt