Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Monster Q47MS-16GC3 İçin Ne Dersiniz?

Monster Q47MS-16GC3 İçin Ne Dersiniz?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar;

Uzun zamandır ortaüst düzey arası laptop araştırıyorum Lenovo Y510p istiyorum ama 2500 lira bütçe olduğu için alamıyorum MSI GE70'de karar kıldım ama bugün araştırma yaparken Monster'ların MSI üretimi olduğunu öğrendim Bu yüzden bu linkteki Monster'ı almayı düşünüyorum siz ne dersiniz?;

Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Bu ürünün MSI üretimi olduğunun, yurtdışında Whitebook olarak satıldığının kanıtı;

Bu da amatör çekilmiş Türkçe kutu açma videosu Sade tasarımı ve malzeme kalitesi hiç fena değil Üzerinde SSD disk takılı olmadığı halde, 1015 sn'de açıldı makine;

Firmayı aradım, herşeyi sordum, söyledim Teslimat probleminin ortadan kalktığını, hemen kargolayabileceklerini söylediler 30 gün içinde ekranda tek bir ölü piksel çıkarsa makineyi yenisiyle değiştireceklerini söylediler

GE70'den farkları; i7 Haswell 4700MQ işlemci, 2 adet mSSD portu mevcut ve fiyatı 100 lira daha ucuz Yorumlarınızı bekliyorum

Similar threads

Merhaba arkadaşlar; Uzun zamandır ortaüst düzey arası laptop araştırıyorum Lenovo Y510p istiyorum ama 2500 lira bütçe olduğu için alamıyorum MSI GE70'de karar kıldım ama bugün araştırma yaparken Monster'ların MSI üretimi olduğunu öğrendim Bu yüzden bu linkteki Monster'ı almayı düşünüyorum siz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Merhabalar gecenlerde laptop aldim ACER V3772G NOTEBOOK CORE İ5 4200M12GB1TB173''2GB GTX760 Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız ve ekrani hic hosuma gitmedi, en ufak bi aci degisiminde beyazliyo karariyo vs ve bi arkadasim MSI GE70 NOTEBOOK onerdi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Anakart Özellikleri Anakart Adı MSI P4M890MLIL (MS7255) Veri Yolu (FSB) Özellikleri Yol Türü Intel GTL+ Yol Genişliği 64 Bit Gerçek Saat 200 MHz (QDR) Etkin Saat 800 MHz Band Genişliği 6400 MBs Bellek Yolu Özellikleri Yol Türü DDR2 SDRAM Yol Genişliği 64 Bit DRAM:FSB oranı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Merhabalar iyi çalışmalar öncelikle kolay gelsin benim bu özelliklerde bir bilgisayarım var evkurdan 35004000 tlye almıştım Aslında pek bir sorun yaşamıyorum ama League Of Legends Ve Warframe gibi yüksek fps oynamak istediğim zaman Efectleri kısmam gerekiyor ne önerirsiniz ne yapsam fps...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Merhabalar iyi çalışmalar öncelikle kolay gelsin benim bu özelliklerde bir bilgisayarım var evkurdan 35004000 tlye almıştım Aslında pek bir sorun yaşamıyorum ama League Of Legends Ve Warframe gibi yüksek fps oynamak istediğim zaman Efectleri kısmam gerekiyor ne önerirsiniz ne yapsam fps...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
858,536Konular
981,826Mesajlar
32,338Kullanıcılar
ahmet80Son üye
Üst Alt