Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Modlu Minecraft Oynayan Var Mı?? Bi Şe Sorcaktım Da :D

Modlu Minecraft Oynayan Var Mı?? Bi Şe Sorcaktım Da :D
0
139

Similar threads

Admin Beni Mod Yap!!! +admin bey efendim eni mod yapın yaaaniçin +doktorlar bi rahatsızlık buldular bende,tedevisi yokmuş, eğer hemencecik forumda mod olmazsan öleceksin dediler yaa böylece mi +evet sen artık bi modsun +hadi yaa eveettt (aza banlanır) adminn beni mod yap +niçin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
admin bey efendim eni mod yapın yaaaneden +doktorlar bi hastalık buldular bende,tedevisi yokmuş, eğer hemen forumda mod olmazsan oleceksin dediler yaa oyle mi +evet sen artık bi modsun +hadi yaa eveettt (uye banlanır) adminn beni mod yap +neden cunku ben secilmiş adamım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
admin bey efendim eni mod yapın yaaaneden +doktorlar bi rahatsızlık buldular bende,tedevisi yokmuş, eğer anında forumda mod olmazsan öleceksin dediler yaa pek mi +evet sen bundan böyle bi modsun +hadi yaa eveettt (üye banlanır) adminn beni mod yap +niçin çünkü ben seçilmiş adamım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
foruma uye secme sınavı:D:D:D Soru1) Aşağıdaki pmlerden hangisi admine gönderilmemelidir ? A)baba bu 100 msj olayında bana bi torpil geçseniz B )X adlı aza bana pmden küfür etti,bende ona küfür ettim bide siz ağzının payını verseniz C)Baba bana tesekkur etsene ya hiç tesekkurum değil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Programlar Download Bolumu Windows 31 full lazım link verebilirmisiniz Forumda verilmişti arkadaşım aratırsan bulursun Evet forumda verilmişti Konuyu kilitliyorum GWBasic tıkla indir Bu arada terazinin tozunu alalım lutfen Eyvallah sağolasın Repler senin PW (Mukemmel bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt