Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mod arkadaslar 1 bakarmısınız

Mod arkadaslar 1 bakarmısınız
0
122

Similar threads

bııı bakarmısınız slm arkadaslar sızınle bısey paylasmak ıstıyorum lutfen bana yardım edım yaa bu aralar ıstahım cok acıldı benım cok yıyorum cocukda emzırıyorum lakin belım cok kalınlastı ne yapsam bilemıyorum yana balkonlarım cıkmıs durumda ne gıysem cıkıyo cok kotu duruyo sorun sadece...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
ILK KEZ Merhaba 1 Kız var LiseLi Çok Güzel Bi Kız BunuLa 1 Ay Kadar Bakıştık okuLdan qeLiyor Bizim Evin Önünden qeçip qidiyor 1 ay Bakıştık Ben Tanışma Kararı aLdım Fakat Acemiyim 1 Gün BekLedim Geçtiği Yerde Bakarmısınız Dedim Arkasını Döndü TanışabiLirmiyiz Dedim Hayır DediTamam Dedim Döndüm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
selamlama arkadaslar ben kalbini kırdıgım lakin sevdgim bi kıza asırı dercede kırdım bi msj yolluycam 2 msj secenegi var hangisini yollarsam daha dogru olur bi bakarmısınız 1) mesaj Selam, Farkındayım sözümü tutmadım uzun zaman geçince yaptığım herşeyin farkına vardım Reddedilmek önemli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
ILK OLARAK Merhaba 1 Kız var LiseLi Çok Güzel Bi Kız BunuLa 1 Ay Kadar Bakıştık okuLdan qeLiyor Bizim Evin Önünden qeçip qidiyor 1 ay Bakıştık Ben Tanışma Kararı aLdım Fakat Acemiyim 1 Gün BekLedim Geçtiği Yerde Bakarmısınız Dedim Arkasını Döndü TanışabiLirmiyiz Dedim Hayır DediTamam Dedim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Arkadaslar benim bi sevgilim var Surekli tartisiyoruz Her gunumuz kavgayla geciyo Ikimizde farkli sehirlerdeyiz Sehirlerde baya uzaktan surekli bulusamiyoruzda En son tartismalara dayanamayip ayrilmak istiyorum dedim Intihar etmekle tehdit etti Sizce ne yapmaliyim ?
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt