Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mis Gibi Mocha

Mis Gibi Mocha

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Mis Gibi Mocha Tarifi İçin Malzemeler

*Ben esimle kendime su bardağına yaptım ona göre malzeme miktarı vereceğim
*2 su bardağı süt
*1 tatlı kaşığı Türk kahvesi
*2 tatlı kaşığı krem çikolata

Mis Gibi Mocha Tarifi Yapılışı Süt ve Türk kahvesini cezveye alıp karıştırıp ocağa koyalım, biraz ısındıktan sonra çikolatayı ekleyip sürekli karıştıralım 1 taşım kaynatıp servis edebilirsiniz

Similar threads

Starbucks Kahve ( Soğuk beyaz çikolatalı mocha tadında) Tarifi İçin Malzemeler *1, 5 tatlı kaşığı nescafe *2 tatlı kaşığı toz şeker *1 fincan kadar su *İstenilen bardak kadar süt *Buz parçaları *1 paket krem şanti (1 çay bardağı süt ile bi poşet) Starbucks Kahve ( Soğuk beyaz çikolatalı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Mocha Tarifi İçin Malzemeler *2 paket nescafe gold veya 2 tatlı kaşığı nescafe gold *2 tatlı kaşığı *toz şeker *2 yemek kaşığı sıcak su *2 fincan 2 parmak eksik sıcak süt Üzeri için; *Dekor Çikolata Sosu Mocha Tarifi Yapılışı Bu ölçüler 2 kişi içindir azaltıp artırabilirsiniz Kahve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Soğuk Sütlü Kahve Mocha Tarifi İçin Malzemeler *200 ml süt *56 adet kup buz *1 tatlı kaşığı kahve (nescafe kahvesi) *İsteğe göre şeker (ben kullanmıyorum) *Krem şanti (ben hazır tüpte olanlardan kullandım ama siz normal de yapabilirsiniz) *Üzeri için çikolata sos kullanılabilir ama ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Mocha Tarifi İçin Malzemeler *1 tatlı kaşığı nescafe gold ( istediğiniz herhangi bi kahvede olabilir) *1 yemek kaşığı su ( sütte olabilir) *İsteğe bağlı şeker *Fincana veya bardağa göre süt Üzeri için: *Yarım çay bardağı soğuk veya sıcak süt *Çikolatalı topping sos Mocha Tarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Enfes Soğuk Mocha Tarifi İçin Malzemeler *Hazır Çikolata sosu *Kakaolu krem şanti *1 tatlı kaşığı nescafe *1 tatlı kaşığı şeker isteğe göre *1 bardak süt *3 yemek kaşığı sıcak su *2 top vanilyalı dondurma *2 yemek kaşığı nutella Enfes Soğuk Mocha Tarifi Yapılışı İlk olarak sıcak su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
858,507Konular
982,875Mesajlar
33,084Kullanıcılar
egoesraSon üye
Üst Alt