Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
6 yaş çocuk şarkıları
KÜÇÜK KURBAĞA
“Ufak kurbağa, minik kurbağa ellerin nerede?
Ellerim değil, ellerim yok, yüzerim derede,
Ku vak, vak, vak, ku vak, vak, vak
Küçük kurbağa, ufak kurbağa gözlerin nerede?
Gözlerim yok, gözlerim değil, yüzerim derede?
Ku vak, vak vak, ku vak, vak...
BENIM ÜÇ BALIGIM VAR
Benim üç baligim var
Suyun dibinde yem ara
Oy lay lay oy lay lay
Iki tanesine esmer
Suyun dibinde gezer
Oy lay lay oy lay lay
Bir her birine kirmizi
havuzun güzel kizi
Oy lay lay lay lay lay
TAVSANIM
Tavsanim,tavsanim
Ufak tavsanim
Tavsanimin patileri...
Türkçe dil etkinlikleriyle nasıl beyin fırtınası yaparız? Ufak yaş gruplarında hayal güçleri oldukça gelişmiştir Öyle fazla öğrenci düşündüklerini kolaylıkla dile getirirken kimileri bu becerilerini tatmin edici düzeyde kullanamazlar Peki bu gibi durumlarda neler yapabiliriz? Öğrencilerin...
BENIM UC BALIGIM VAR
Benim uc baligim var
Suyun dibinde yem ara
Oy lay lay oy lay lay
Iki tanesi esmer
Suyun dibinde gezer
Oy lay lay oy lay lay
Bir tanesi kirmizi
havuzun guzel kizi
Oy lay lay lay lay lay
TAVSANIM
Tavsanim,tavsanim
Minik tavsanim
Tavsanimin patileri...
Tekerleme Sozleri kısa
Okul Oncesi Tekerleme Sozleri
MART
Mart gelir şakır şakır,
Ayakları gumuş bakır
Kapılardan baktırır,
Kazma kurek yaktırır
Haydi Mart Martlasın,
Kahkahalar patlasın
Tekir
Bir iki tombul tekir
Camdan bakar
Başına takar
Hop hop, altın top
PAZAR...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.