Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Minecraft'ın Yeni Mob'unu Oyun İçerisinde Seçeceksiniz

Minecraft'ın Yeni Mob'unu Oyun İçerisinde Seçeceksiniz
0
163

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90

Merakla beklediğimiz Minecraft Live 2022 adım adım yaklaşıyor. Her etkinlikte oyunun geleceği hakkında yeni bilgiler paylaşıldığı gibi, son güncellemeler hakkında da bilgi sahibi olabiliyoruz. Fakat her Minecraft Live etkinliğinde oyuncular bir de oy kullanarak, oyuna eklenecek mob'u belirleyebiliyor.

Fakat bu kez bu oylama sürecinde bir değişikliğe gidilmiş. Minecraft Live tarihinde ilk kez oyuncular oylarını oyun içerisinden verebilecek. "Özel bir Bedrock sunucusu" kuracak olan Mojang, Twitter oylamasının yerini bu sunucu ile değiştirecek. Bedrock'a erişimi olmayan oyuncular, Minecraft'ın sitesinden bu sunucuyu indirebilecek.

Oylamanın nasıl olacağı ya da sunucunun neye benzeyeceği ile ilgili bir fikrimiz yok maalesef. Öte yandan etkinlik 15 Ekim'de canlı yayınla bizlerle olacak. Bu yıl oylama süreci de Minecraft Live'dan bir gün önce başlayacak. 14 Ekim'de bu sunucuya girerek oyunuzu verebileceksiniz.

Similar threads

Minecraft Live etkinliğine artık günler kaldı. Her zaman olduğu gibi Mojang, Minecraft Live öncesi heyecanı artırmak için gelecek planlarını ufak ufak tanıtmaya başladı. Yine her zaman olduğu gibi oyuncular, Minecraft Live'da seçebilecekleri mob'ları ve yenilikleri önceden öğrenme şansı bulacak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Sizi bilmiyorum fakat ben Minecraft'ın şu sıralarda gittiği yoldan memnunum. Temellerini kurduğu dünyayı geliştirmeye devam eden Mojang ekibi, şu sıralarda Caves&Cliffs güncellemesi üzerinde çalışıyor. Bu güncelleme ile birlikte pek çok şeyi değiştirecek olan ekip, merakla beklenen Minecraft...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Minecraft’ın yüzlerce farklı oyun modu, sunucusu, içeriği ve haritaları var. Bunların her biri de kendi içerisinde dağılınca ucu bucağı belirli olmayan bir içerik çıkıyor ortaya. O denli ki gereğince uğraşırsanız, yalnızca Minecraft oynayarak istediğiniz her cinsten oyuna erişim sağlayabilecek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
304
Microsoft oyuncuların uzunca süredir beklediği hamleyi yaptı. Minecraft artık Xbox Game Pass kütüphanesine dahil oldu. Şirket, hem orijinal Java sürümünü hem de Bedrock olarak da bilinen Windows 10/11 Edition’u sisteme dahil etti. Bu bağlamda tek fiyat politikası da uygulanacak. Oyunu Game Pass...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
858,505Konular
982,775Mesajlar
33,071Kullanıcılar
NefSeCihadSon üye
Üst Alt