Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

minecraft forge error downloading hatası

minecraft forge error downloading hatası
0
189

Similar threads

Merhabalar beyler ben mcreator adlı programdan minecraft'a mod yapıyordum fakat block dışında bir mod yaptığımda konsol'da şu hatayı alıyorum HATA : Microsoft Windows version 639600 (c) 2019 Microsoft Corporation Tous droits r‚serv‚s C:\Pylo\MCreator154cd forge...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
minecraft tecnicnh launceherle tekkit indiriyordum error downloading a file for the following pack tekkit diye bir hata verdi
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
arkadaşlar benim ekran kartım yaklaşık 56 ay önce bozuldu ama anakart üstünde ekran kartı var minecraftı çalıştırırken crash report hatası veriyor yardım edin lütfen düzgün oyun oynayamaz oldumisteyen olursa minecraftın verdiği hatayı yazabilirimyardım edin lütfen ekran: Card name: Intel(R)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
  343 Industries tarafından geliştirilen ve Xbox Game Studios tarafından yayınlanan birinci şahıs aksiyon oyunu Halo Infinite'in Forge Modunun oynanış manzaraları sızdırıldı. Bu yeni oynanış görüntüsü, bir objenin boyutunu artırmanıza yahut azaltmanıza imkan tanıyan obje ölçekleme özelliğini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
  343 Industries tarafından geliştirilen ve Xbox Game Studios tarafından yayınlanan birinci şahıs aksiyon oyunu Halo Infinite'in Forge Modunun oynanış imajları sızdırıldı. Bu yeni oynanış görüntüsü, bir objenin boyutunu artırmanıza yahut azaltmanıza imkan tanıyan obje ölçekleme özelliğini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
858,500Konular
982,397Mesajlar
32,983Kullanıcılar
bkalkan68Son üye
Üst Alt