Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Minecraft: Dungeons'ın Tanıtım Videosu Yayınlandı

Minecraft: Dungeons'ın Tanıtım Videosu Yayınlandı
0
120

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
73

2011 yılında piyasaya sürülen ve hala popülerliğinden hiçbir şey kaybetmeyen, açıklanan son donelere nazaran 150 milyondan çokça satılan oyun Minecraft'ın yeni bir sürümü E3 2019 kapsamında duyuruldu. Xbox'ın resmi YouTube kanalından üzerinden tanıtımı yapılan Minecraft'ın yeni üyesi 'Minecraft: Dungeons', 2020 ilkbaharında piyasaya sürülecek.

b84fe9907bc5986f2e025c1f415722790e877be4.jpeg

Açık uçlu bir oyun olan Minecraft efsanesinin genişletilmiş ve daha ziyade özelliğe sahip olacak olan bu sürümü, oyunseverler tarafından da ilgiyle karşılandı. Bu sürümle birlikte oyuncular, yakın dövüş ya da menzilli çatışmalara daha tutarlı bir hale gelebilmek için karakterlerini geliştirecekler. Elbette karakterlerin geliştirilmesi kolay olmayacak. Karakterlerini geliştirmek isteyen kullanıcılar Arch-Illager'ları bulmak zorunda kalacaklar ve avlamaları gerekecek. Bununla birlikte oyuncular birbirleriyle iş birliği yapabilecekler ve Minecraft efsanesinin zorluklarını çözebilecekler.

Windows 10, Xbox One, Nintendo Switch ve PlayStation 4 platformlarında oynanabilecek olan Minecraft: Dungeons için hala bilinmeyen pek çok detay mevcut. Fakat ortaya çıkan tanıtım medyası bile Minecraft hayranlarını heyecanlandırmaya yetti. İşte paylaşılan o tanıtım medyası;

858,506Konular
982,855Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt