Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Milyonlarca Öğrenci Merak Ediyor: Okullar Ne zaman Kapanacak? 2022 Yaz Tatili Ne Zaman?

Milyonlarca Öğrenci Merak Ediyor: Okullar Ne zaman Kapanacak? 2022 Yaz Tatili Ne Zaman?
0
117

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
106
s-fd85474c16134cce501c3f2758e349122832e869.jpg

Eğitim hayatına çeşitli kademelerde devam eden öğrenciler, yaz tatili için geri sayıma başladı. Milyonlarca öğrenci ve velileri, internet üzerinden yaz tatilinin ne vakit yapılacağı hakkında araştırmalar yapmakta. Haziran ayı içerisinde karne alacak olan öğrencilerin okulları ne vakit kapanacak? Yaz tatili ne vakit?

Mayıs ayı ile birlikte, öğrencilerin yaz tatilinin ne vakit olacağı ve okulların ne vakit kapanacağı ile ilgili araştırmalar yapmaya başladı. Geçtiğimiz Eylül ayında başlayan okul temposuna bir orta vermek isteyen öğrenciler karneyi ne vakit alacak? MEB açıklama yaptı mı? İşte 2022 yaz tatili hakkında ayrıntılar...

Karneler Hangi Ayda, Ne Vakit Verilecek?

2021-2022 Eğitim öğretim yılı, 17 Haziran 2022'de sona erecek. Karneler de yeniden bu tarihte öğrencilere dağıtılacak.

2021-2022 MEB Tatil Takvimi!

6 Eylül 2021 Pazartesi günü başlayan birinci devir, 21 Ocak 2022'de sona ermişti. 7 Şubat 2022 Pazartesi başlayan ikinci devrin ise 17 Haziran 2022 Cuma günü biteceği bildirildi.

Similar threads

Merakla beklenilen 2021-2022 yılı 2. periyot orta tatili 8 Nisan Cuma tarihi ile başladı. Bu yılın birinci orta tatili 15 Kasım tarihinde başlayıp 19 Kasım tarihinde sona ermişti. Hafta sonlarının da birleştirilmesi ile birlikte toplamda 9 günlük orta tatil yapacak olan milyonlarca ilkokul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Mart ayının sonuna gerçek yaklaşırken okulların kapanacağı tarih öğrenciler ve veliler tarafından merak edilen mevzuların başında geliyor. Milli Eğitim Bakanlığı, periyot başında yayınladığı takvimle okullarda orta tatillerin ne vakit yapılacağını duyurmuştu. Öğretmen ve öğrenciler nisan ayında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Milli Eğitim Bakanlığı’nın yayınladığı takvim takvimin nazaran ikinci devir orta tatili bugün başlayacak. Geçtiğimiz yıllarda yapılan yeni düzenleme ile birlikte okullarda orta tatil uygulaması başlamıştı. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencileri, bugün son kere okula gidecek ve orta tatile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Türkiye’de bugün ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri tatile çıkacak. İki yıl aradan sonra eylül ayında başlayan yüz yüze eğitimde bugün ilk ara tatil başlayacak. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, ne pahasına olursa olsun okulların açık tutulacağını söylemişti. Bugün itibariyle milyonlarca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
172
Yaklaşık 18 milyon öğrencinin 21 Ocak Cuma günü karnelerini alarak girdiği 15 tatilde sona yanlışsız gelinirken gözler de okulların ne vakit açılacağına çevrildi. Yarıyıl tatili devam ederken merak edilen hususların başında '15 tatil uzatılacak mı' geliyor. Ulusal Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 'İki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
858,500Konular
982,380Mesajlar
32,975Kullanıcılar
yazaraliSon üye
Üst Alt