Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Milli Yemeğimiz Etli Kuru Fasulye

Milli Yemeğimiz Etli Kuru Fasulye

teknolojiuzmani

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,200
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
36
F-D Coin
99
milli-yemegimiz-etli-kuru-fasulye.jpg

Milli Yemeğimiz Etli Kuru Fasulye Tarifi İçin Malzemeler

  • 3 su bardağı kuru fasulye
  • 400 gram dana kuşbaşı
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ (etimizi ayrıca önceden kavurmak için)
  • 1 büyük boy kuru soğan
  • 1,5 yemek kaşığı biber salçası
  • 1,5 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 su bardağına yakın domates sosu
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
  • Çay kaşığı ucuyla karabiber
  • 1,5 tatlı kaşığı tuz
  • 5 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 5 su bardağına yakın su

Milli Yemeğimiz Etli Kuru Fasulye Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Fasulyemizi akşamdan derin bir kapta ıslatıyoruz.
  2. Etlerimizi de önceden sıvı yağımızla birlikte kavurup pişirip kenara alıyoruz.
  3. Derin bir tencerede sıvı yağımızla birlikte incecik doğranmış kuru soğanımızı kavurup ,domates sosumuzu ,salçalarımızı ve baharatlarımızı ekleyip karıştırıyoruz.
  4. Etlerimizi ilave edip karıştırmaya devam ediyoruz .
  5. Yumuşayan fasulyelerimizide ilave edip biraz karıştırdıktan sonra suyumuzuda ekleyip orta ateşte yaklaşık 35-40 dakika pişiriyoruz.
  6. Durdukça güzelleşen fasulyemizi pirinç pilavı ve yanına turşu ile servis edebilirsiniz. Afiyetler olsun.
Milli Yemeğimiz Etli Kuru Fasulye Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,690Mesajlar
33,051Kullanıcılar
TahirGunduzSon üye
Üst Alt