Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Milli Eğitim Bakanlığı Personel Alımı 2011

Milli Eğitim Bakanlığı Personel Alımı 2011
0
100

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
2019 Milli Eğitim Bakanlığı Personel Alımı
Milli Eğitim Bakanlığı 2019 Personel Alımı

2019 yılında en fazla kamu personeli alımı Milli Eğitim Bakanlığı bunyesinde gercekleşecek Buna gore 2019 yılında Milli Eğitim Bakanlığı toplamda 10 bin 500 kişilik personel alımı yapacak

Gercekleşecek olan personel alımında ozurlu personellere de yer verilecek

Milli Eğitim Bakanlığı yanında 2019′de personel alımı gercekleştirecek olan bircok kamu kurumu bulunuyor Soz konusu kurumlar ve alacakları memur sayısı ise şoyle:

Sağlık Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı 800, Adalet Bakanlığı ile Sosyal Hizmetler ve Cocuk Esirgeme Kurumu Genel Mudurluğu 700, Maliye Bakanlığı 650, İcişleri Bakanlığı 600, Gumruk Musteşarlığı 500, Dışişleri Bakanlığı ile Tapu ve Kadastro Genel Mudurluğu 400, Karayolları Genel Mudurluğu 225 memur alımı yapacak

Ulaştırma Bakanlığı, Tarım ve Koyişleri Bakanlığı ile Devlet Su İşleri Genel Mudurluğu 200, Kultur ve Turizm Bakanlığı’nda da 180 memur işe alınacak

Similar threads

Adalet Bakanlığı Ozurlu personel alımı 2019 2019 Engelli personel alımı 2019 yılı Merkezi Yonetim Butce Tasarısının TBMM Plan ve Butce Komisyonunda goruşulmesi sırasında yapılan bir değişiklik ile kamuda ilk defa işe alınacak ozurlulerle ilgili istisnai duzenlemeye gidildi 1 Ocak 2019...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
2019 tarım ve koyişleri bakanlığı personel alımı Tarım ve Koyişleri bakanlığı 2019 personel alımı duyurusu TC Tarım ve Koyişleri Bakanlığı, Tarım Reformu Genel Mudurluğu adayları icin pozisyonundaki yerleştirme yapmak Elde Sozleşme tercih Tarım ve Devlet Memurları Kanunu Genel Mudurluğu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
2019 Milli Eğitim Bakanlığı Memur Alımı 2019 Milli Eğitim Memur Alımı 2019 Milli Eğitim memur alımları ne zaman 2019′de yapılacak kpss sınavı ile en fazla memur alacak kuruluş, 10 bin 500 memurla Milli Eğitim Bakanlığı olacak Devlet Personel Başkanlığı’ndan (DPB) aldığı bilgiye gore...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Adalet Bakanlığına Bağlı Kurum İsimleri Adalet Bakanlığına Bağlı Kurumlar Nelerdir Turkiye Cumhuriyeti Adalet Bakanlığı, Turkiye Cumhuriyeti hukumetine bağlı olarak calışan ve yargı işlerinden sorumlu olan bakanlık Mevcut hukUmetin Adalet Bakanı Sadullah Ergin'dir Adalet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
2019 İcişleri Bakanlığı Personel Alımları İcişleri Bakanlığı Sozleşmeli memur Alımı 2019 2019 İcişleri Bakanlığı Gecici Personel alımı İcişleri Bakanlığı 2019 personel alınları icin kontenjan listesini yayınlamıştırkontenjan listesi aşağıdaki ekdedir excel dosyasıdır İl Kontenjan Listesi
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
858,505Konular
982,768Mesajlar
33,064Kullanıcılar
kazimdemirSon üye
Üst Alt