
Milföylü Çıtırlar Tarifi İçin Malzemeler
- 12 adet milföy hamuru
- 1 paket pasta kremasi (Creme patissiere sans cuisson vanilyali puding ile de edilebilir)
- Pudra şekeri
- Karamel sos
Milföylü Çıtırlar Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- İlk olarak fırını alt üst 200 derecede ısıtıyoruz.
- Yağlı kağıt yerleştirip tepsiye milföyleri dikdörtgen olacak şeklinde 4 ‘kesip tepsiye dizdim.
- Pişip ve kabaran milföyler soğuması için bekletiyorum. Ayrı bir kapta 4 şu bardak soğuk süt ile hazır pasta krema poşetini çırpıcıyla 3-4 dakika çırpıyoruz (Pişmeyenlerden kullandım)
- Eğer bulamıyorsanız vanilyalı puding ile de edebilirsiniz (Pişirerek) Ortasına bolca pasta kremasından koydum ve üzerini kapattım.
- Tüm milföyleri bu şekilde hazırladım. Son olarak pudra şekeri ve karamel sos ile servise hazırdır. Dünyanın en kolay hafif tatlısıdır. Afiyet olsun
????