iltasyazilim
FD Üye
Milföyle Tepsi Böreği Tarifi İçin Malzemeler
*1 paket milföy hamuru
*2 yumurta
*İsteğinize göre hazırladığınız iç harç
*Susam
*Çörekotu
Milföyle Tepsi Böreği Tarifi Yapılışı
Hamurları tepsiye sığacak şekilde açıyorsunuz Ben elimle uzatarak yaptım Yumurtanın beyazlarıyla sarılarını ayırıyorsunuz Beyazlarını milföy aralarına sürüyorsunuz ve iç harcı dağıtıyorsunuz 2 Kata da hamur seriyorsunuz yumurta beyazını sürüyorsunuz ve iç harcı koyuyorsunuz ve elmalı tart yapar gibi üstünü kapatıyorsunuz En son üstüne yumurta sarısını sürüp susam ve çörek otu serpiyorsunuz fotoğraf attım mükemmel oluyor
*1 paket milföy hamuru
*2 yumurta
*İsteğinize göre hazırladığınız iç harç
*Susam
*Çörekotu
Milföyle Tepsi Böreği Tarifi Yapılışı
Hamurları tepsiye sığacak şekilde açıyorsunuz Ben elimle uzatarak yaptım Yumurtanın beyazlarıyla sarılarını ayırıyorsunuz Beyazlarını milföy aralarına sürüyorsunuz ve iç harcı dağıtıyorsunuz 2 Kata da hamur seriyorsunuz yumurta beyazını sürüyorsunuz ve iç harcı koyuyorsunuz ve elmalı tart yapar gibi üstünü kapatıyorsunuz En son üstüne yumurta sarısını sürüp susam ve çörek otu serpiyorsunuz fotoğraf attım mükemmel oluyor
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.