Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Milföy Çanağında Tavuk

Milföy Çanağında Tavuk
0
53

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
milfoy-canaginda-tavuk.jpg

Milföy Çanağında Tavuk Tanımı İçin Gereçler

  • 500 gr tavuk bonfile (göğüs)
  • 1 paket milföy
  • 2 adet kapya biber
  • 3 adet çarliston
  • 1 adet kuru soğan
  • Tuz
  • Pulbiber
  • Karabiber
  • Kekik

Milföy Çanağında Tavuk Tanımı Yapılışı

  1. Tavuğu küp küp doğruyoruz.
  2. Çarliston, kapya ve soğanı da ince ince doğruyoruz ve hepsini bir tavada kavuruyoruz.
  3. Tavuklar piştikten sonra sotemize baharatları ekliyoruz ve biraz daha kavuruyoruz.
  4. Daha sonra altını kapatıyoruz.
  5. Milföy hamurumuzun iki kare olacak formda ortadan kesiyoruz.
  6. Bir karenin içini bıçakla kare biçiminde kesip alıyoruz.
  7. Kalan kenarları başka milföyün üzerine yapıştırıyoruz. Çerçeve görünümü olacak.
  8. Akabinde ortasına tavuk sotemizi koyup kenarlarına yumurta sarısı sürüyoruz ve 200 derece fırında pişiriyoruz. Afiyet olsun ♥️.
 
858,505Konular
982,691Mesajlar
33,052Kullanıcılar
orxanSon üye
Üst Alt