iltasyazilim
FD Üye
20 g tereyağ
100 g mısır unu
200 g kolot peynir
200 g ayran
200 g su
10 g tereyağ (üzeri için)
Yeteri kadar tuz
Hazırlanışı
Mısır ununu tereyağı ile renk alana kadar tavada kavurun Ayran ve suyu karıştırarak ekleyin Muhallebi kıvamına geldiğinde tuzu ekleyin
En son peyniri ekleyip iyice karıştırın ve peyniri yedirin Üzerine kızgın tereyağ gezdirip servis edin
100 g mısır unu
200 g kolot peynir
200 g ayran
200 g su
10 g tereyağ (üzeri için)
Yeteri kadar tuz
Hazırlanışı
Mısır ununu tereyağı ile renk alana kadar tavada kavurun Ayran ve suyu karıştırarak ekleyin Muhallebi kıvamına geldiğinde tuzu ekleyin
En son peyniri ekleyip iyice karıştırın ve peyniri yedirin Üzerine kızgın tereyağ gezdirip servis edin