Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Migren Eğitimli Kadınları Seviyor

Migren Eğitimli Kadınları Seviyor
0
55

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Migren Eğitimli Kadınları Seviyor sıhhat,migren,aşırı baş ağrısı,migrenin nedenleri,migre tedavisi,gerginlik,kadınlarda migren,çalışan bayan,herşeyin başı sıhhat, 1548350795 1548350795 migrenegitimlikadinlariseviyor5c4f9cf5c3748migrenegitimlikadinlariseviyor5c4f9cf5c3748 migrenegitimlikadinlariseviyor5c4f9cf5c3748 Uzmanlara tarafından migren eğitim düzeyi yüksek, herşeyi kafasına takan, mükemmeliyetçi kadınlarda daha çok görülüyor Parfüm kokusu bile atağı oluşturabiliyor Prof Dr Nebahat Taşdemir, migrenin eğitim düzeyi yüksek, her şeyi kafasına takan, mükemmeliyetçi kadınlarda daha çok görüldüğünü söyledi Prof Dr Taşdemir, migrenin iş gücü kaybına niçin olan şiddetli baş ağrısı olduğunu belirtti Ataklar ve genel olarak yarım baş ağrısı biçiminde kendini bildiren hastalığın saldırı sırasında hastanın ışıktan, sesten, kalabalıktan rahatsız olduğunu gösteren Taşdemir, ayda 45 atağı olan hastalarda bazen bu atakların 72 saat kadar sürebildiğini ifade etti Taşdemir, baş ağrısının orta şiddetten fazla şiddetliye değin seyredebildiğini kaydederek, Migren, daha çok kadınları tercih ederdedi GÜNAHSIZ YOK Hastalığın genetik olabildiğini, yanıp sönen ışıklar, parfüm kokuları, peynir, portakal türü meyveler, domates, salam, sosis ve turşu gibi gibi bekletilmiş gıdaların hastalığı tetiklediğini gösteren Taşdemir, şöyle konuştu: Hastalarımıza ilacın yanı sıra eğitim veririz Hastaya 'ağrının sevmediği şeyleri yapma, uyumayan kalma, az ya da çok uyuma' biçiminde uyarılarda bulunuruz Çünkü migren öyle de masum bir rahatsızlık yok Beyinde bazı hasarlar meydana getirebiliyor Damarlarda tıkanıklıklara yol açabiliyor Elde ve bacakta güç kaybı oluyor Stres tetikleyici faktör Baş ağrısını tetikleyen en önemli faktörün stres olduğunu, şehirli, eğitim düzeyi yüksek, her şeyi kafasına takan, mükemmeliyetçi kadınlarda migrenin daha çok görüldüğünü belirten Taşdemir, migrenin çare edilebilen bir hastalık olduğunu kaydetti Taşdemir, hastalığın sıklığını ve şiddetini azaltmaya yönelik tedavilerin yapıldığını ayda 45 atağın daha üye indirgenebildiğini belirtti  

858,505Konular
982,659Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt