Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Midye Böreği Tarifi Resimli

Midye Böreği Tarifi Resimli
0
128

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Sizlere fantastik bir börek tarifi vereceğim özellikle çalışan bayanlar için akşam eve geldikleri zaman kısa sürede yapabilecekleri hazırlanmış yufka ile yapılan kolay bir börek olacak tarifimizBen yaptım ve hemen resmini çektim sizlerle paylaşıyorum bakın lezzetli görünüyorlar sizcede böylece değilmiMidye görünümü ile çocuklarda bayılıyorlar bu böreklere

Ilk Kez sizlere anında malzemeleri planlamak istiyorum 3 tane yufka,2 yemek yemek kaşığı değin tereyağı,bir nehir bardağı su iç malzemesi için ise peynir ve maydanoz dilerseniz pataeslide yapabilirisniz ben patatesli yaptım

Yufkaları 4 eşdeğer parçaya bölün daha sonra bir parçası alın geniş tarafı size dürüst olacak şekilde masaya serinÜzerine erittiğiniz tereyağı ve su karışımı sürün Yufkanın sivri ucu ve geniş kenarının ortası tutularak yufka büzülür kelebek şekli verilir Kanat kısımlarını çevirerek yukarıda birleştirilir birleştirilen yere peynirli harç konulur ve kenarlarını kapatılarak sigara böreği sarar gibi sarılır Bütün yufkalara aynı operasyon tekrarlanır Börekler yağlanmış tepsiye dizilerek Üstüne yumurta sarısı sürerek 180 derecede kızarana dek pişirin hepsi bu dek tepsiye dizilir ve pişirilir

*

Similar threads

Midye Böreği Tarifi İçin Malzemeler *( 12 tane börek için) *3 adet yufka Yufkaları ıslatmak için : *2 yemek kaşığı tereyağı *1 çay bardağı su İçi için : *Peynir ve maydanoz Üzeri için: *Yumurta sarısı Midye Böreği Tarifi Yapılışı Midye Börek Tarifi’nin Yapılışı Yufkalar 4...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Sizlere harika bir borek tarifi vereceğim ozellikle calışan bayanlar icin akşam eve geldikleri zaman kısa surede yapabilecekleri hazır yufka ile yapılan kolay bir borek olacak tarifimizBen yaptım ve hemen resmini cektim sizlerle paylaşıyorum bakın nefis gorunuyorlar sizcede oyle değilmiMidye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
206
En Çıtırından Midye Börek Tarifi İçin Malzemeler *4 adet yufka *Yarım su bardağı süt *Yarım su bardağı su *Yarım su bardağı sıvı yağ *1 yumurta sarısı (Üstü için) *İç malzemesi isteğe kalmış benimki peynirli En Çıtırından Midye Börek Tarifi Yapılışı Öncelikle su, süt ve sıvı yağ bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Değişik Şekilli Börekler Tarifi İçin Malzemeler *1 paket hazır yufka İç harcı için; *3 adet orta boy patates *Göz kararı baharatlar (pul biber, karabiber, tuz) *Göz kararı kuru maydanoz İçine ve dışına sürmek için; *3 yumurta *2 yemek kaşığı zeytinyağı *Göz kararı tereyağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Midye Börek Tarifi İçin Malzemeler *4 adet yufka Yufkalara Sürmek İçin; *Yarım su bardağı sıvı yağ *Yarım su bardağı süt *1 yumurta *1 kaşık eritilmiş tereyağı İç Malzeme; *3 orta boy kaynatılmış patates (İçine ben patates harcı hazırladım Sizler kıymalı, mantarlı veya peynirli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
858,505Konular
982,713Mesajlar
33,055Kullanıcılar
MustafaincbySon üye
Üst Alt