Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Microsoft, Xbox İçin 'Şaşırt Beni' Düğmesini Test Etmeye Başladı

Microsoft, Xbox İçin 'Şaşırt Beni' Düğmesini Test Etmeye Başladı
0
103

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
73

Artık Xbox One sahipleri ana menülerindeki "şaşırt beni" (surprise me) düğmesine basarak şaşırabilecekler! Daha sahihi, bu düğmeye bastığınızda Xbox size kütüphanenizde mevcut olan oyunlardan bir adedini oynamanız için önerecek. Aslında çok olağan bir mütalaa, velev Steam için de bunun benzerini yapan eklentiler vardı lakin münhasıran de kütüphanesi çok geniş olan oyuncuların işine yarayacak bir yenilik bu.

Bu özellik şu an Microsoft'un Insider test programı dahilinde test ediliyor ve düğmeyi My Games & Apps kısmında görebilirsiniz.

Bu düğmeye bastığınızda rasgele bir oyun çalıştırılıyor elbette, yalnızca teklifte bulunuyor sistem. Açılan pencereden oyunu kendiniz başlatmalısınız, yani bir emrivaki ile karşılaşmıyorsunuz.

Dediğim üzere bu türlü bir özellik elbette olmazsa olmaz değil, tekrar de ne oynasam acep diye kara kara düşünüyorsanız en azından artık konsolunuz size teklifte bulunabilecek :)

EdIy4G.png

858,505Konular
982,658Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt