Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

microsoft hesabı şifremi ve güvenlik sorumu unuttum

microsoft hesabı şifremi ve güvenlik sorumu unuttum
0
110

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Microsoft hesabınızın şifresini unuttunuz ve oturum açamıyorsanız peşine düşüp takip etmeniz gereken adımları burada anlatmaya çalışacağız Ilk Olarak BURAYA tıklayın

Karşınıza aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi bir sayfa açılacak

Burada size yerinde seçeneği belirleyin ve seçin sonrasında ileri butonuna tıklayın Parolamı unuttum diyeceğiz biz

Hemen yeni bir sayfa açıldı Burada şifresini unuttuğunuz Microsoft hesabınızı yazın hemen aşağıda da size bahşedilen girift harf ve rakamlardan oluşan kombinasyonu anında altındaki boşluğa girin ve ileri deyin

Açılan sayfada tescil olurken vermiş olduğunuz diğer e posta adresi istenecek ve hatırlamanız için birincil iki harfi size verilecek Eğer halen o e posta adresiniz mevcut ise kutucuğu tıklayın ve açılacak kutucuğa o e posta adresinizi yazıp ileri deyin

Eğer dürüst e posta adresini yazmışsanız oraya bir düzeltme kodu gönderilecektir Gönderilen düzeltme kodu ile şifresini unuttuğunuz e posta adresinizi her yerde faal hale getirebilirsiniz *

858,505Konular
982,795Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt