Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

MHP'den Süleyman Soylu'ya çok sert 'yasak' eleştirileri

Hoş geldin! yusufaykac65 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
MHP'den Süleyman Soylu'ya çok sert 'yasak' eleştirileri

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
68
Bakan%2DSoylu%2D22%2Dkisinin%2Denkaz%2Daltinda%2Doldugu%2Ddusunuluyor%2D230914%2Ejpg

Sokağa çıkma yasağıyla birlikte sokakta oluşan karışıklık ve kalabalık MHP'yi kızdırdı. Cumhur ittifakı ortaklarından MHP'nin Genel Lider Yardımcısı Hidayet Vahapoğlu ve MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya reaksiyon gösterdi.

Yasağa 2-3 saat varken kararın açıklanması, insanların fırın ve marketlere hamle etmesine neden olmuş, manzaralar nedeniyle Soylu eleştirilmişti.

MHP Genel Lider Yardımcısı Vahapoğlu isim vermeden İçişleri Bakanı Soylu'yu işaret ederek, "Kriz idaresi özel bilgi ve birikim gerektirir. Ben yaptım oldu ile olmaz.." dedi.
skriz-1.jpg

Enginyurt ise Soylu'ya “Süleyman Soylu'ya sormak istiyorum” deyip şöyle devam etti:

“1- yasak gündüz açıklansa olmaz mıydı?

2- 24 de başlayacaktır diye ilan edeceğinize,24 de duyursanız daha uygun olmazmıydı?

3- Milletin sokağa döküleceğini hesaplamadınız mı?

4- hesapladıysanız niçin önlem almadınız?” 
skriz-2.jpg

858,505Konular
982,678Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt