kabir taşı sözleri mesajlari… kabir taşı kabir taşı sözleri tasi sozleri Kendine ait bir toprağı olsun isterdi Sonunda muradına erdi 1549145095 1549145095 mezartasisozlerimesajlari5c56140c32ee2mezartasisozlerimesajlari5c56140c32ee2 mezartasisozlerimesajlari5c56140c32ee2 Solgun herifin biriydi Kan kaybından gitti Atın ölümü arpadan olsun derdi Bira içerken öldü Rahmetli kayıkçıydıSon yolculuğunu imamın kayığıyla yaptı Yaşam güvenli olmayan bir şey sonu ölmekle bitiyor Kim demiş kırmızı ışıkta!! geçilmez diye? rahmetli geçerdi Birey başına düşen milli kazanç artsın diye yaşamına son verdi Vatansever bir vatandaşın mezartaşı Hiç istemediği bir deplasmana gitti Futbolcunun mezartaşı Burada yatan tosun ziyaretçiyi öpsün Bir grafiticinin mezartaşı Bu onun ikinci ölümü birincisi onun evlendiği gündü Mutsuz bir kocanın mezartaşı Sevgili doktorum!! Seni ikinci yaşamda dört gözle bekliyorum Doktorun hatasından ölen hastanın mezartaşı Ahali ölünce en son kalbi durur Rahmetlinin dili durdu Politikacının mezartaşı Allah taksitlerini affetsin Memurun mezartaşı Bundan Böyle karısı geçeleri nerede olduğunu biliyor Çapkın bir adamın mezartaşı Karnında pozitif su vardı adalelerinde kireçlenme böbreklerinde kumkanında da demir fazlalığı Beton gibiydi fakat öldü Delil Yetersizliğinden temize çıkma etti Yürek yetersizliğinden gitti Artık buraya takılıyorum Beni hesaptan düşün Bi sabahleyin bi uyandım dünya yok!! Dün gece 230 sularında suları kesildi ömrün Azrail mirasçilarin sabrini ölçtü 96 yasinda öldü Olmaz ki… Böyle de yatilmaz ama…