Meyveli Parfe Tanımı İçin Gereçler
- Çilekli 2 li paket kremşanti
- 1 tane büyük uzunluk muz
- 1 kase çilek
- 2 su bardağı soğuk süt
- Yarım çay bardağı çakıl taşı
- 3 tane küçük paketli halley 1 paketi süslemek için
- 4 tane ince doğranmış çilek
- 1 paket halley
- 1 yemek kaşığı çakıl taşı
- Karamel hazır sos
- Pasta süsü
- Tercihe nazaran süsleme size kalmış ben zekinize isteğinize nazaran
Meyveli Parfe Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- 2 paket kremşantiyi 2 su bardağı süt ile katılaşana kadar 2-3 dakika çırpalım dondurucu yerine bırakalım muz ve çileği doğrayalım.
- Küçük küpler halinde halleyleride küçük küpler halinde doğrayıp dondurucudan çıkarıp krem şantiye doğradığımız materyalleri ekleyelim yarım çay bardağı çakıl taşınıda ek edip karıştıralım.
- İstediğiniz her hangi bir kalıba üstünüde kapatacağımız büyükte streç sarıp içine dökelim hoş ce yaydıktan sonra kalan streç ile üstünü örtüp bir kaç saat bekletelim.
- Dondurucuda donduktan ve servis edeceğiniz vakit üstünü süsleyip servise hazırdır şimdiden denemek isteyenlere afiyet olsun
????
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.