Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Meyve Şelalesi

Hoş geldin! oneplus1112 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Meyve Şelalesi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Meyve Şelalesi Tarifi İçin Malzemeler

*Limon suyu
*Mevsimine göre her çeşit meyve
*2 muz
*2 portakal
*2 greyfurt
*4 kivi
*250 gram çilek
*Ananas
*4 Elma
*Kavun, karpuz
*Böğürtlen
*Üzüm
*Nar
*Mango
*Şeftali

*
Meyve Şelalesi Tarifi Yapılışı Büyük servis yuvarlak tabak, ortasına kavanoz ( kavanozun üst tarafı büyük altı ince olması gerekiyor )
Şarap bardağı ile de yapabilirsiniz Kavanozun kaymaması için altına bal sürdüm Servis tabağın ortasına yapıştırdım
Kavanozu servis tabağın ortasına yerleştirdim*Portakalları yarım ay şeklinde doğranır kavanozun kenarları süslenir*Kavanozun içine kavun karpuz, üzüm, çilek, nar dilimleri koydum doldurdum Kendiniz nasıl süslemek isterseniz isteğinize bağlı*Servis tabağın kenarlarına elmaları yarım ay şeklinde doğrayıp çapraz şekilde süsledim muzları ananasları aynı şekilde bütün meyveleri dilimleyip süslenir*Ananasın yapraklarını kavanozun kenarlarına yerleştirdim*Elmaların kararmaması için limon suyu sıktım*En Son olarak meyvelerin üstüne bal sıkılır Servis edilir
Özel günlerinizde çok güzel bir meyve tabağı*Afiyet olsun

858,506Konular
982,855Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt