Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Meyve Jöleli Tavuk Göğsü Tarifi

Meyve Jöleli Tavuk Göğsü Tarifi
0
104

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
37
F-D Coin
19
Meyve Jöleli Tavuk Göğsü Tarifi İçin Malzemeler

*2 paket burçak bisküvi
*5 bardak süt
*1 bardak un
*2 yemek kaşığı nişasta
*yarımdan az margarin
*1,5 bardak şeker
*1 paket istediğiniz meyve jölesi (ben çilekli kullandım)
*İstediğiniz meyveler, çilek, kivi, muz

Meyve Jöleli Tavuk Göğsü Tarifi Yapılışı Önce burçak bisküvilerini robottan çekip bir borcamın altına döşeyelim Bir kenara bırakıp tavuk göğsümüzü hazırlayalım Süt bir tencereye alınır, içine un, nişasta ve şeker bırakılıp kaynayana kadar karıştırılır Şeker size fazla gelmesin jöle tadını çekiyor Şekeri az olunca tatsız oluyor Kaynamaya yakın margarini bırakalım içine ve el blendırıyla iyice çırpıp bisküvili tepsimizin üzerine tavuk göğsümüzü boşaltalım En az bir saat iyice buz gibi olana kadar bekleyelim ki üzerinin jölesi onu eritmesin İyice soğuyan kremamızın üzerine meyvelerimizi doğrayıp rastgele dizelim Tam çilek zamanı geliyor manavlarda bol miktarda bulunuyor Onun için harika görünümlü bu pastayı tavsiye ediyorum Hem kolay hem pratik, evet meyveleri de döşedikten sonra jöle kutusunun üzerindeki tarife göre sıcak su ile jölemizi eritelim ve meyvelerimizin üzerine boşaltalım ve ılıyınca buzdolabına alıp iyice donduktan sonra dilimleyip misafirlerinize ikram edebilirsiniz Afiyet olsun
** *
 
858,505Konular
982,838Mesajlar
33,077Kullanıcılar
Lequste44Son üye
Üst Alt