Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Meyhane Pilavı

Meyhane Pilavı
0
54

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
meyhane-pilavi.jpg

Meyhane Pilavı Tanımı İçin Gereçler

• 2 su bardağı bulgur
  • 3 su bardağı su (ben yarısını tavuk suyu kullandım)
  • 1 tane kırmızıbiber
  • 2 diş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1 adet domates rendesi(veya konserve)
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • Tuz

Meyhane Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Kızgın sıvı yağımızın içerisine biberlerimizi atıp bir cins çevirelim.
  2. İçerisine salça,sarımsak,domates ekleyip bir kaç dakika kavuralım.
  3. Bulgurumuzu da ekleyip biraz daha kavuralım.
  4. İçerisine sıcak suyumuzu ekleyelim.
  5. Tereyağ ve tuzunu da ekleyip pişmeye bırakalım.
  6. Suyunu çekip pişen pilavımız servise hazır. Afiyet olsun.
Meyhane Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Meyhane Pilavı Tanımı İçin Materyaller 1 adet soğan2 adet yeşil biber1 büyük uzunluk domates1 yemek kaşığı salça2 su bardağı bulgur2,5 su bardağı sıcak su1 çay kaşığı nane2 çay kaşığı tuz Meyhane Pilavı Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Pilav tenceremize sıvı yağ, küp küp doğranmış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Meyhane Pilavı Tanımı İçin Malzemeler 1 su bardağı bulgur2 su bardağı su1 soğanYarım su bardağı yazdan domates4- 5 yemek kaşığı sıvı yağTuzKarabiberPulbiberKimyonYarım yemek kaşığı salça1 kırmızı kapya biberSıvı yağ1 yemek kaşığı tereyağı Meyhane Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
185
Meyhane Pilavı Tarifi İçin Malzemeler 1,5 su bardağı arabaşı bulgur2 yemek kaşığı tereyağ1 kahve fincanı zeytinyağ2 diş sarımsak1 adet soğan1 adet patlıcan2 kırmızı dolmalık biber3 yeşil biber2 kuru kırmızı acı biber10 adet kuru domates2 iri domates1 yemek kaşığı acı biber salçası1 yemek kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Meyhane Pilavı Tarifi İçin Malzemeler 3 su bardağı pilavlık bulgur3  adet kırmızı kapya biber4 adet yeşil biber1 yemek kaşığı domates salçası4 ortaboy domatesTereyağ sıvı yağTuz, kara biber, pul biber ,kimyon1 adet soğan Meyhane Pilavı Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Tavaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
165
Meyhane Pilavı (Domatesli Bulgur Pilavı) Tarifi İçin Malzemeler 2 su bardağı pilavlık bulgur1 adet soğan2 adet yeşil biberÇok az sıvı yağ1 yemek kaşığı salça (biber kullandım)2 adet domatesTuzKarabiberPulbiberTercihen çok az kekik (lezzet veriyor ben ekledim ama şart değil tabi ki )4 su bardağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
858,505Konular
982,701Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt