Meyhane Pilavı Tanımı İçin Materyaller
- 3 adet domates
- 200 gram kıyma eti
- 2 adet yeşil kırmızı biber
- Tuz
- Karabiber
- Pulbiber
- Yağ
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- 2 kase pirinç
Meyhane Pilavı Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Evvel pirinç hariç tüm materyalleri tavamıza alalım.
- Biraz kavurduktan sonra 2 su bardağı su ek edip pirinç ekleyelim.
- Daha sonra tekrar su ekleyip daima karıştıralım orta ara tadına tuzuna bakalım.
- Suyu eksikse su ekleyip karıştıralım pirinç kendini çekip tane tane olana kadar bekleyin sonra servis yapın afiyet olsun????
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.