iltasyazilim
FD Üye
Meyhane Pilavı (Antep) Tarifi İçin Malzemeler
*1 bardak pirinç
*Kuşbaşı et
*1 tane soğan
*1 yemek kaşığı salça
*Tuz
*Karabiber
Meyhane Pilavı (Antep) Tarifi Yapılışı Tencerede etleri ve soğanları kavuruyoruz Üzerine 1 yemek kaşığı kadar salça ekleyip baharatlarını ekleyip kavuruyoruz Ardından pirinçleri koyup birazda öyle kavurup göz kararı da su ekleyip pişiriyoruz Kaynayınca altını kısın Suyunu çekincede kapatın Dinlendirip öyle servis yapın
*1 bardak pirinç
*Kuşbaşı et
*1 tane soğan
*1 yemek kaşığı salça
*Tuz
*Karabiber
Meyhane Pilavı (Antep) Tarifi Yapılışı Tencerede etleri ve soğanları kavuruyoruz Üzerine 1 yemek kaşığı kadar salça ekleyip baharatlarını ekleyip kavuruyoruz Ardından pirinçleri koyup birazda öyle kavurup göz kararı da su ekleyip pişiriyoruz Kaynayınca altını kısın Suyunu çekincede kapatın Dinlendirip öyle servis yapın
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.