Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mevlid kandilinde tek gun oruc tutulur mu

Mevlid kandilinde tek gun oruc tutulur mu
0
157

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
mevlid kandilinde tek gun oruc tutulur mu

Mevlid kandilinde Peygamberimizin dunyayı şereflendirdiği geceyi karşılamak icin ve ibadet niyetiyle nafile oruc tutulabilirBu gun nafile oruc tutulabileceği gibi,kaza orucu,adak orucu ve sunnet olan nafile orucuda tutulabilir

MEVLİD GECESİ:Rebiulevvel ayının 11 ve 12 gunleri arasındaki gecedir 11 veya 12 gununde oruc tutmak iyi olur

Peygamber efendimiz, Pazartesi gunu oruc tutardı Sebebini sorduklarında, (Bugun dunyaya geldim Şukur icin oruc tutuyorum) buyurdu (Hak Sozun Vesikaları)

Kandil orucları icin imsak,iftar ve Ezan saatlerinin 2019 takvimindeki imsak ve iftar saatlerine gore hareket edebilirsiniz

imagesmevlidkandilindetekgunoructutulurmu5ae87f4233f85

Similar threads

Mevlid Kandilinde Oruc tuttulurmu? Mevlid Kandili Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed SAV 'in dunyaya geldiği gundurPeygamber Efendimiz'in dunyayı nurlandırdığı bu gece rebiulevvel ayının 12 gecesine denk gelmiştirMevlit ;Mevlid, doğum zamanı demektir Mevlid gecesi, Rebiulevvel ayının 11...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Mevlid kandili orucu Mevlid kandilinde oruc tutulur mu Rebiulevvel ayının 11 ve 12 gunleri arasındaki gecedir 11 veya 12 gununde oruc tutmak iyi olur Peygamber efendimiz, Pazartesi gunu oruc tutardı Sebebini sorduklarında, (Bugun dunyaya geldim Şukur icin oruc tutuyorum) buyurdu (Hak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
mevlid kandilinde tek gün oruç tutulur mu Mevlid kandilinde Peygamberimizin dünyayı şereflendirdiği geceyi yerine getirmek için ve ibadet niyetiyle nafile oruç tutulabilirBu gün nafile oruç tutulabileceği gibi,kaza orucu,adak orucu ve sünnet olan nafile orucuda tutulabilir MEVLİD...
Cevaplar
0
Görüntüleme
266
mevlid kandilinde tek gün oruç tutulur mu Mevlid kandilinde Peygamberimizin dünyayı şereflendirdiği geceyi yerine getirmek için ve ibadet niyetiyle nafile oruç tutulabilirBu gün beyhude oruç tutulabileceği gibi,kaza orucu,adak orucu ve sünnet olan beyhude orucuda tutulabilir MEVLİD...
Cevaplar
0
Görüntüleme
243
Mevlid Kandilinde Oruc Tutulur mu Mevlid Kandili Orucu Mevlid kandilinde oruc tutulabilir Mevlid Kandili Rebiulevvel ayının 11 ve 12 gunleri arasındaki gecedir 11 veya 12 gununde oruc tutmak iyi olur
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
858,505Konular
982,654Mesajlar
33,044Kullanıcılar
Mahmut343Son üye
Üst Alt