Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Mevlid kandilinde salavat getirmenin fazileti

Mevlid kandilinde salavat getirmenin fazileti
0
149

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
mevlid kandilinde salavat getirmenin fazileti nedir?

Mevlid Kandilinde Salavat getirmek Peygamber Efendimizi anmak buyuk sevap kazandırır kişiye

Mevlid kandilinde salavat getirmek

Mevlid kandilinde mumukun olduğu kadar, salatu selam salatı nariye, salatı munciye ve salatı fethiye birde Salavatı Şerife cok okunması tavsiye edilmektedir

Allahumme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala Ali seyyidina Muhammed

Peygamber Efendimiz sav şoyle buyuruyor:

Uzerime Salavatı Şerife getiren kimseleri melekler rahmetle anar, meleklerin rahmetle andıkları kimseyi Allah (cc) affeder Allah'ın affetti i kimse icin butun varlıklar rahmet okurlarUzerime bir defacık Salavatı Şerife getiren kimse icin Yuce Allah gorevli meleklere: Bu kulumun uc gun icerisinde meydana gelen gunahlarını yazmayınız emrini verir

Allah Resulu sav buyuruyor:

Dua ile sema arasında bir engel vardırUzerime salavat getirilince engel acılır, Dua yerine ulaşır Uzerime bir gunde bin defa salavat getiren kimseye cennetteki makamı gosterilmedikce olmezBana en yakın olanlar, uzerime en cok salavat getirenler olacaktır

imagesmevlidkandilindesalavatgetirmeninfazileti5b12dd9b1f497

Similar threads

mevlid kandilinde salavat getirmenin fazileti nedir? Mevlid Kandilinde Salavat getirmek Peygamber Efendimizi kutlamak büyük sevap kazandırır kişiye Mevlid kandilinde salavat getirmek Mevlid kandilinde mümükün olduğu dek, salatü selam salatı nariye, salatı munciye ve salatı fethiye birde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
258
Peygamber Efendimize Salavat Getirmek Peygamber Efendimize Salavat Getirmenin Fazileti Efendimiz (sav) buyuruyor: Uzerime Salavatı Şerife getiren kimseleri melekler rahmetle anar meleklerin rahmetle andıkları kimseyi Allah (cc) affeder Allah'ın affetti i kimse icin butun varlıklar rahmet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Salavat Getirmenin Fazileti Peygamberimize Salavat Getirmenin Onemi Nedir Salavat getirmenin onemini aşağıdaki Hadisler sayesinde daha iyi anlayabiliriz: Peygamber Efendimiz (sav) buyuruyor: Uzerime Salavatı Şerife getiren kimseleri melekler rahmetle anar, meleklerin rahmetle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
180
Peygamber Efendimize Salavat Getirmenin Fazileti Peygamber Efendimize Salavat Getirmek Peygamber Efendimize Salavat Getirmenin Fazileti ve Onemi Salavat Getirmenin Faziletleri 1 “Kim bana bir defa salat getirirse, Allah da ona on salat getirir ve on gunahını affeder; on derece yukseltir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Salavat Getirmenin Onemi, Salavat Getirmenin Fazileti 1 “Kim bana bir defa salat getirirse, Allah da ona on salat getirir ve on gunahını affeder; on derece yukseltir 2 “Yeryuzunde Allah'ın seyyah melekleri vardır Onlar ummetimin selamını (anında) bana ulaştırırlar 3 “Kim bana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
190
858,500Konular
982,387Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt