Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mevlanaya sormuşlar Aşk nedir diye?

Mevlanaya sormuşlar Aşk nedir diye?
0
348

Adalı

(¯´•._.• Adminasitor•._.•´¯)
Modaratör
Etkileşim
19,953
F-D Coin
118
Mevlana'ya aşkı sormuşlar. "Ben ol da bil.demiş. Ne kimse kimsenin aşkını, ne de kimse kimsenin acısını o olmadan bilebilir... Onun için birini kınamaktan, "Ben olsaydım.. " diye başlayan cümleler kurmaktan sakınmak lazım

Similar threads

Kısa Mevlana Sozleri Aşk Sozleri Melanın bircok guzle sozu vardır bu sozlerden aşk icin olan Mevlana Sozleri Hz Mevlanaya sormuşlar aşk nedir? diye Ben ol ki bilesin! demiş Guzel soyle de halk, yuzyıllar boyunca okusunTanrının dokuduğu kumaş ne yıpranır, ne eskir Ben kilitten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
198
Mevlanın Sozleri, Mevlananın Sevgi Aşk sozleri Hz Mevlana Celaleddin Ruminin guzel sozleri Aşk Ve Sevgi Sozleri sizler icin sayfamızda Mevlananın aşk sevgi uzerine sozlerinide bulabilirsiniz Buyrun Mevlana sozleri sizlerle Bir adamın ayağına diken batınca ayağını dizi ustune kor İğne ucu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
170
Mevlanadan aşk sozleri Mevlananın aşk uzerine sozleri Ben dostlarımı ne aklımla ne kalbimle severim Olur ya kalp durur Akıl unutur Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur,nede unutur Hz Mevlana’ya sormuşlar “aşk nedir? diye Ben ol ki bilesin! demiş… “Biz birleştirmek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
170
Mevlananın aşk uzerine sozleri Mevlanadan aşk uzerine guzel sozler Sen beni sevdikten sonra malın mulkun değeri mi olur? Zaten toprak ustunde ne varsa hepsi de toprak olacaktır Ne olurdu, seninle tatlılaşsaydım; yaşayış zaten acı Ne olurdu, sen razı olsaydın benden de, herkes kızsaydı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
172
Ağacın özellikleri hakkında sayfalarca kitap okuyunKalkın ağacı inceleyin içini dışını ağacı ağaçtan daha iyi bilemezsiniz! Ağaç olmadan ağacı bilemezsiniz! İşte bu yüzden peygamber efendimiz (sav) Allah'ım seni hakkıyla bilemedim demiştir! Mevlana'ya aşk nedir diye sormuşlar ben ol ki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
858,506Konular
982,855Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt