Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Metrobüsteki kız

Metrobüsteki kız
0
107

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
iyi forumlar arkadaşlar geçenlerde metrobüse binerken bir kızla bakıştım birlikte bindik metrobüse kız beni etkiledi normal değildi fakat bir ara ben yerimi değiştirdim gözü beni arar gibi oldu sonradan beni görünce önüne döndü baştan, sanki mutlu oldu ben ordayım diye arkasında kuytu asgari 56 kere bakıştık sonradan hayatımda hiç yapmadığım birşeyi yaptım kız indi ve bende ardından indim o heycanla dürttüm ve durdu kızda kulaklık takılıydı pat diye çıkarttı kulaklığı ve cebine koydu birşey beklermiş gibi bende ne diyeceğimi bilemedim çünkü hayatım da böyle birşey yapmamıştım ve kıza dedim ama affedersiniz siz benim ölmüş arkadaşıma çok benziyorsunuz kız dona kaldı ve aa pek mi doğrudur dedi yarı yüzü düştü biraz sonra ben başka ne diyeceğimi bilemedim lakin kız birşey dememi bekler gibiydi iyi günler dedim uzaklaştım normalde utangaç biri değilim kız arkadaşlarımın falan yanına fakat tanımadığım bir kız aleyhinde falan ne diyeceğimi bilemedim sizce ne demeliydim?

858,505Konular
982,714Mesajlar
33,056Kullanıcılar
forumdas1Son üye
Üst Alt