Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Metresim

Metresim

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
METRESİM

Karı koca bir barda oturuyorlar
Önlerindeki ickileri yudumlarken bardan
içeri hoş bir hatun girer
Bizimkilerin yanına kazanç, adama sarılarak öper Karısına aldırmadan:
Nasılsın hayatım? Epey oldu görüşemedik…
Diyerek diğer bir masaya gidip oturur
Adamın karısı dayanamayarak sorar:
Kim bu kadın?
Adam ağırbaşlı bir sesle yanıtlar:
Senden saklayacak değilim Metresim!
Kadın çıldırır:
Ne bu ne cüret! Bu ne ahlâksızlk! Ben buna katlanamam
Hemencecik boşanıyoruz! Sen ne şerefsiz adammışsın meğer
üstelik utanmadan metresim diyorsun… Her şey bitti anlıyor musun, boşanıyoruz! Keza de hemen! Adam gayet ağırbaşlı bir tavırla karısına bakar:
Dur bakalım hele bir ağırbaşlı ol Ne yani sevgilim Etiler ’deki dubleksi, Akmerkez ’deki daireyi, Bodrum ’daki tripleksi, 24 metre yatı,altındaki son model jeepi, kımızı spor arabayı, Mal adalarındaki devre mülkü, mücevher ve takı kolleksiyonlarını falan bırakıp boşanmak mı istiyorsun?
Daha Alçak tarafı bir metres için tüm bunlardan vazgeçmeye bedel mi bir tanem…Bayan bunları duyunca sakinleşir Çevresine bakınmaya başlarBiraz ilerideki masada oturan bir çift dikkatini çeker Kocasına sorar:
Şurada oturan bizim Suat degil mi?
Kocası yanıtlar:
Evet
Peki yan kim?
Kocası gayet sogukkanlılıkla yanıtlar:
Kim olacak canım, metresi…
Kadın önce duraksar Daha Sonra burnunu kıvırarak kocasına sokulur:
Aaaa ! Bizimkisi daha hoş valla!

ESMER, KIZIL, SARIŞIN

Bir sarışın, bir kızıl ve bir esmer kız yanmakta olan bir binanın çatısında mahsur kalmışlar itfaiye anında durum mahalline gelmiş, gerekli cihazları çıkarmışlar Çatıdan atlayanları yetişmek icin yanlarında getirdikleri carşafı tuttuktan sonra, çatıya doğru seslenmişler;
“Atla Bu tek sanşımız
Esmer olan kız çatının kenarına kadar gelmiş ve kendisini aşağıya bırakmış Tam çarşafa gelirken, itfaiyeciler aniden çarşafı kenara çekmişler Esmer kız domates salçası gibi yere yapışmış
İtfaiyeciler yeniden çatıya seslenmişler;
“Hadi atla Yahut kurtulamayacaksın Kızıl saçlı aşağıya bağırmış;
“Atlamam Birazcık önce yaptığınız gibi çarşafı çekersiniz siz
İtfaiyeciler; “Hayır, çekmeyiz Biz yalnızca esmerler için bunu yaparız Böyle söylenince, kızıl saçlı da kendisini çatıdan aşağıya bırakmış İtfaiyeciler esmer kızda olduğu gibi yeniden aniden çarşafı kenara çekince, kızıl saçlı da elmalı kek gibi yere serilmiş
Çatıda yalnızca sarışın kalmış, itfaiyeciler daha önce de yaptıkları gibi;
“Atla, atla Yoksa yanarak öleceksin
Sarışın; “Kuşkusuz atlamam İki arkadaşım atladığında çarşafı çektiniz Ben atlarken de çekersiniz
İtfaiyeciler; “Muhakkak çekmeyeceğiz Laf veriyoruz
Sarışın kız; “Bakın, sizin çarşafı çekmeyeceğinize güvenemiyorum, derhal çarşafı yere bırakın ve etrafından çekilin…

*

858,505Konular
982,762Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt