Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Metin2 Topac Ve Fişek Nereden Duşer

0
105

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0

Oyunda yeni bir item cıktı ve şu an icin duştuğu bir slot yok sadece nesne marketten temin edebilirsinizOzelliğine gelince ben denedim hic bir ozelliğini goremedimEğere temin etmek istiyorsanız EP alıp nesne marketten alabilirsiniz

Similar threads

Metin2 Topaç Ve Fişek Nereden Düşer Oyunda yeni bir item çıktı ve şu lahza için düştüğü bir slot değil yalnızca nesne marketten temin edebilirsinizÖzelliğine gelince ben denedim hiç bir özelliğini göremedimEğere karşılamak istiyorsanız EP alıp nesne marketten alabilirsiniz *
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
Metin2nin yeni modası havai fişekler her an her yerde patlayan bir fişek gormeniz mumkun pazardada bolca satılıyor Nerden duşer diye sorarsanız hic bir slottan duşmuyor eparasıyla nesne marketten 10 tanesini 10 ep ye alabiliyorsunuz ve pazardada satabiliyorsunuz ama kısa bir sure icin
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Metin2 ramazan simit nereden duşer Metin2 Ramazan Simidi Nerden Duşer Metin2 nin ramazan etkinliği olan simit slotlardan duşemektedirLwlinize gore her slottan duşebilir Metin2 Simitler ne işe yarar 10 tane simiti , tarihci NPC ye verip tatlı alabilirsiniz Tatlının nitelikleri ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
255
Metin2 Ramazan Simidi Metin2 simit ne işe yarar Metin2 simit nereden duşer Metin2 simit hakkında bilgi Metin2 Ramazan Simidi Nerden Duşer Metin2 nin ramazan etkinliği olan simit ve meyvalar slotlardan duşemektedir Metin2 Simitler ne işe yarar Slotları avlayarak simit...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
metin2 simit nerden duşer Metin2 Ramazan Simidi Metin2 nin ramazan etkinliği olan simit ve meyvalar slotlardan duşemektedir Metin2 Simitler ne işe yarar Oyunda 2 adet NPC var1si Tarihci Diğeri ise Ac Vatandaş 10 tane simiti , tarihci NPC ye verip tatlı alabilirsiniz Tatlının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
417
858,500Konular
982,399Mesajlar
32,983Kullanıcılar
bkalkan68Son üye
Üst Alt