iltasyazilim
FD Üye
Evett Arkadaslaarr Derhal Bnm Oynadığım Ve Her Zmn Etkin olan Bir Oyun Bu Ben Beğendim Sizde Beğenirsiniz İnsallah Anlatıyorum
1Demirci itemlerinizi yakmıyor yüzde yüz basıyor ve eşya istemiyor !
2Exp ve para drop oranları fazla yüksek ve sık sık event yapılıyor event yani faaliyet!
3Satıcı da zırh satıcısında tabanca satıcısında ve diyer npclerde tüm itemler 0 yang !
4zırh satıcısında dolunay ve kdp var +9 2m onlar lakin para yapmak fazla basitt !
531 lvle gelene değin 1520m para yapabiliyorsunuzz nerde kasıldıınıza emrindeki 31 e değin yabani köpek kasıyo ztn !!
6Pazarlarda itemler fazla ucuz +9 çelik fln 100m ve vadide epic var
7Yeni npcler var ve gelmeye devam ediyor
8krallık , cinsiyet ve kişilik türü değiştirmek bedava !
9heryere metin düşyo
10oyunda sıkça bakım yapılıyor karakterinz bugda kalırsa düzeliyor !!
*
1Demirci itemlerinizi yakmıyor yüzde yüz basıyor ve eşya istemiyor !
2Exp ve para drop oranları fazla yüksek ve sık sık event yapılıyor event yani faaliyet!
3Satıcı da zırh satıcısında tabanca satıcısında ve diyer npclerde tüm itemler 0 yang !
4zırh satıcısında dolunay ve kdp var +9 2m onlar lakin para yapmak fazla basitt !
531 lvle gelene değin 1520m para yapabiliyorsunuzz nerde kasıldıınıza emrindeki 31 e değin yabani köpek kasıyo ztn !!
6Pazarlarda itemler fazla ucuz +9 çelik fln 100m ve vadide epic var
7Yeni npcler var ve gelmeye devam ediyor
8krallık , cinsiyet ve kişilik türü değiştirmek bedava !
9heryere metin düşyo
10oyunda sıkça bakım yapılıyor karakterinz bugda kalırsa düzeliyor !!
*
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.